Zadovoljna.si
Ariana Grande in Dalton Gomez se ločujeta.

Novice

Pevka se po komaj 2 letih zakona ločuje

N. Č.
19. 07. 2023 08.24
0

Slavna pop pevka Ariana Grande je bila na finalu teniškega turnirja v Wimbledonu opažena brez poročnega prstana. Z Daltonom Gomezom naj bi se neuradno razšla že januarja, a kljub vsemu še vedno ostajata v prijateljskih odnosih.

Priljubljena pop pevka Ariana Grande in Dalton Gomez sta si poročne zaobljube izrekla maja leta 2021 v Montecitu na zasebni slovesnosti, zdaj pa se po približno dveh letih zakona tudi uradno ločujeta. Razšla naj bi se sicer že v začetku leta (meseca januarja), toda po poročanju vira blizu para še vedno "tiho in ljubeče delata na svojem prijateljstvu".

Težave v njunem zakonu naj bi se pojavile, še preden je slavna pevka odšla v London na snemanje fantazijskega filma Wicked, toda konstantne delovne obveznosti prav gotovo niso pripomogle k reševanju problemov. 

"Pred njenim odhodom na snemanje filma Wicked [v London] sta imela težave, ki jih nista mogla rešiti, razdalja pa ni pomagala. Nista govorila in nista bila skupaj, vse kaže na ločitev," so že pred časom poročali viri, zdaj pa naj bi bila odločitev dokončna. 

Nepričakovana ločitev po sedmih letih zakona
Preberi še
Nepričakovana ločitev po sedmih letih zakona

"Odločitev (o ločitvi) sta sprejela skupaj. Težave sta imela že pred januarjem, a želita ostati najboljša prijatelja," je za tuje medije povedal zaupen vir in dodal, da na prijateljstvu delata že od januarja, odkar sta se odločila, da svojo ljubezensko zgodbo počasi zaključita.

Ariana Grande in Dalton Gomez
Ariana Grande in Dalton GomezFOTO: Profimedia

Za medije je spregovoril še en vir blizu para, ki je povedal, da so bili njuni prijatelji že od samega začetka zaskrbljeni zaradi hitrosti, s katero so se stvari med njima stopnjevale, in ravno zato nikoli niso verjeli, da bo njuno razmerje trajalo. 

"Arianini in Daltonovi prijatelji so bili vedno zaskrbljeni zaradi njune burne romance in menili so, da bo njuno razmerje na koncu kratkotrajno," je povedal vir in dodal: "Njuno razmerje ni bilo preveč stabilno in zaradi težav z urnikom sta si težko vzela čas drug za drugega."

Prevaral jo je z varuško, ona pa še vedno trdi, da je ljubezen njenega življenja
Preberi še
Prevaral jo je z varuško, ona pa še vedno trdi, da je ljubezen njenega življenja

Kljub temu, da sta v zadnjih mesecih skušala svoj zakon rešiti, pa jima to več kot očitno ni uspelo in ločitev je zdaj neizogibna. Temu priča tudi dejstvo, da Ariana poročnega prstana na finalu teniškega turnirja v Wimbledonu ni nosila, nazadnje pa so jo v javnosti s prstanom opazili aprila na koncertu Jeffa Goldbluma.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ariana Grande
Ariana GrandeFOTO: Profimedia
Znani igralki sta ljubili istega moškega (dvakrat)
Preberi še
Znani igralki sta ljubili istega moškega (dvakrat)

Vir: elle.com, ndtv.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387