Zadovoljna.si
Popusti

Novice

'Black Friday' bo letos na ta dan

Zadovoljna.si
27. 10. 2022 12.21
0

Črni petek se bo letos zgodil 25. novembra, kar pomeni, da nas v prihajajočih tednih čakajo številni popusti tako na spletu kot tudi v fizičnih trgovinah.

Ker cene še naprej rastejo, je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da pri nakupovanju dobite največ za svoj denar. Na srečo so na obzorju razprodaje, ki jih prinaša črni petek 2022 in ki ponujajo velike popuste za vse vaše nakupovalne potrebe.

Črnemu petku, ki izvira iz Amerike in se obeležuje dan po zahvalnem dnevu, neposredno sledi kibernetski ponedeljek oz. 'Cyber Monday', in sicer 28. novembra. Tehnično gledano se črni petek konča takoj, ko se kibernetski ponedeljek začne. Najboljši popusti so običajno omejeni na ta dva dneva (in vikend med njima), vendar se nekateri trgovci popustov držijo do konca naslednjega tedna.

V tem času nas običajno čakajo odlične ponudbe v praktično vseh kategorijah, vključno z izdelki, ki redko vidijo popuste. Odvisno od tega, kaj kupujete, je lahko črni petek najcenejši čas za nakup.

Črni petek bo letos 25. novembra.
Črni petek bo letos 25. novembra.FOTO: Dreamestime

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375