Zadovoljna.si
Celine Dion - naslovna

Novice

Žalostni razlog, zakaj verjetno nikoli več ne bo pela

N. Č.
31. 05. 2023 05.00
0

Znana pevka je lani decembra oboževalcem sporočila, da se spopada z redko nevrološko boleznijo, ki ji otežuje premikanje, pa tudi petje. Svojo svetovno turnejo je že večkrat prestavila, zdaj pa jo je v celoti odpovedala.

Priljubljena glasbenica, 55-letna Celine Dion, ki je pred širšo publiko prvič zapela že pri rosnih petih letih, ko je nastopila na bratovi poroki, je lani decembra sporočila tragično novico. Razkrila je namreč, da so ji diagnosticirali redko nevrološko bolezen SPS oz. sindrom togega telesa, zaradi katerega ima težave tako s samim premikanjem telesa kot tudi z nastopanjem in petjem.

Celine Dion končno razkrila svojo bolezen
Preberi še
Celine Dion končno razkrila svojo bolezen

"Vedno sem bila odprta knjiga in tudi zdaj želim biti," je lanskega decembra s težkim srcem nagovorila oboževalce in dodala, da čeprav za diagnozo ve že nekaj časa, do tega trenutka o bolezni še ni bila pripravljena govoriti, saj gre za novico, s katero se nikakor ni lahko sprijazniti. 

"Že nekaj časa imam zdravstvene težave, s temi izzivi pa se mi je bilo zelo težko spopadati, še težje pa govoriti o vsem, kar sem prestala. Pred kratkim sem prejela diagnozo redke nevrološke bolezni, ki prizadene enega na milijon ljudi," je povedala, nato pa podrobneje opisala, na kakšen način jo je sindrom togega telesa prizadel.

Življenje Celine Dion ni bilo vedno pravljično
Preberi še
Življenje Celine Dion ni bilo vedno pravljično

Kljub temu, da omenjena bolezen močno vpliva na vse vidike njenega življenja, pa je pevka oboževalcem že takrat obljubila, da se ne bo vdala, že zaradi svoje neizmerne ljubezni do glasbe ne. "Vse, kar znam, je petje. To je tisto, kar počnem že vse življenje in to počnem najraje," je povedala in dodala, da sodeluje z 'odlično ekipo zdravnikov, ki se na vse pretege trudijo, da bi ji pomagali ozdraveti'. Kljub vsemu trudu njene zdravniške ekipe, pa pevka še vedno ni dovolj močna, da bi ponovno lahko stopila na svetovne odre.

Celine Dion se še vedno spopada z zdravstvenimi težavami.
Celine Dion se še vedno spopada z zdravstvenimi težavami.FOTO: Profimedia

Svojo svetovno turnejo z naslovom 'Courage' je zaradi omenjene bolezni že večkrat prestavila, zdaj pa jo je v celoti odpovedala.

"Žal mi je, da vas moram znova razočarati. Res se trudim, da bi si povrnila moči, vendar so turneje naporne, tudi ko je izvajalec popolnoma zdrav. Ni pošteno do vas nenehno prestavljati koncerte, zato smo se odločili, da jih odpovemo, dokler ne bom popolnoma okrevala in bila pripravljena stopiti na oder. Srce se mi para. Želim, da veste, da ne bom obupala in komaj čakam, da se spet vidimo," je svojo odločitev o odpovedi svetovne turneje naslovila slavna pevka. 

Vsi se sprašujejo, kam je izginila najlepša ženska na svetu
Preberi še
Vsi se sprašujejo, kam je izginila najlepša ženska na svetu

Glede na slabo zdravstveno stanje zvezdnice se v javnosti porajajo vprašanja, ali bo Celine Dion sploh še kdaj stopila na oder in zapela, kot to zna samo ona?

Celine Dion
Celine DionFOTO: Profimedia
Razkrito skrivno zatočišče princa Harryja
Preberi še
Razkrito skrivno zatočišče princa Harryja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375