Zadovoljna.si
Čevlji - naslovna

Novice

Celo noč je imela narobe obute čevlje, a šele zjutraj ugotovila, zakaj so jo bolele noge

J.V.
19. 09. 2019 11.23
6

Ayleigh McGee iz Glasgowa je za svoj večerni izhod izbrala kratko obleko in sandale z visoko peto, ki pa so bili vse prej kot udobni. Zakaj, je v njih trpela vso noč, pa je ugotovila šele zjutraj.

Se je tudi vam že kdaj zgodilo, da ste čevlje obule napačno in tega niste opazile vse do jutra? Sliši se nemogoče, a prav to se je zgodilo Ayleigh McGee. Za večer je zunaj je izbrala kratko črno obleko in sandale z visoko peto, a namesto, da bi desni čevelj obula na desno nogo in levega na levo, je naredila ravno obratno.

Njena stopala so zaradi tega ves večer trpela in Ayleigh se je vso noč pritoževala nad tem, kako zelo neudobni so čevlji. Nikoli pa ni pomislila na to, da jih je narobe obula. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Nisem bila pijana, ko sem se obuvala, sem pa spila veliko vodke, ko sem odšla in zaradi tega nisem opazila, da jih nosim narobe," je priznala za Yahoo UK in dodala: "Ponavadi nosim zelo visoke pete, a nikoli niso tako neudobne."

Kje je tičala težava, je ugotovila šele naslednje jutro. Vsaj sodeč po tvitu njene prijateljice, ki je v objavi razkrila, da se je njena prijateljica vso noč pritoževala nad čevlji. "Ne vem, ali je kdo opazil, da sem imela narobe obute." Njen pripetljaj je dobro nasmejal uporabnike družbenega omrežja, ki so objavo delili naprej, zaradi česar je Ayleigh postala prava spletna uspešnica. 

Se je kaj podobnega že kdaj pripetilo tudi vam?

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375