Zadovoljna.si
Challe Salle

Novice

Challe Salle: Otrok bo moj največji dosežek v življenju

J.V.
27. 11. 2022 05.00
0

Challe Salle in njegova zaročenka Yvonne Srdoč se bosta kmalu razveselila prvega otroka, in sicer fantka. Eden izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov je v podkastu Aidea priznal, da bo otrok njegov največji dosežek v življenju in da je družina zanj vedno na prvem mestu v življenju.

Priljubljeni raper Saša Petrović, ki ga Slovenija pozna pod umetniškim imenom Challe Salle, je pred časom gostoval v enem najbolj poslušanih podkastov pri nas, ki ga vodi Klemen Selakovič, v s skoraj tri ure dolgem pogovoru pa iskreno spregovoril o svojih začetkih, ločitvi staršev, vplivu družbenih omrežij, slavi in družini, ki je zanj zelo pomembna. Nobena skrivnost ni, da sta se z njegovo srčno izbranko Yvonne Srdoč letos zaročila, kasneje pa razkrila tudi to, da januarja prihodnje leto pričakujeta prvega otroka. 

Ko je bil v drugem letniku srednje šole, sta se njegova starša ločila, kar ga je močno prizadelo. "Fotr mi je bil idol, ideal družine in družina je bila zame vedno na prvem mestu. To se ti poruši čez noč in sprašuješ se, ali si ti kaj kriv za to. Mi smo imeli težjo zgodbo. Šlo je za varanje mojega očeta. Ni šlo za sporazumno, ej, midva starša nisva več za skupaj, dajmo se vsi usesti za mizo, samo, da veste, tako pa tako ... " Pojasnil je, da je s takratno prvo punco v ljubljanskem kinu srečal očeta z žensko, ki je bila noseča. In isti dan sta ga srečali tudi njegova mama in sestra. "Težka zgodba, še posebej v teh letih. Jaz sem bil 16, sestra 12. Z mamo sta bila skupaj ne vem, koliko let," pravi Saša. 

Karel Gržan: Uvesti bi morali veščino logičnega razmišljanja
Preberi še
Karel Gržan: Uvesti bi morali veščino logičnega razmišljanja

"Meni bo rojstvo otroka največji dosežek v življenju, ne glede na to, kaj vse sem dosegel v karieri," pravi in dodaja, da mu to pomeni veliko več kot ogledi videospota. "Najlepša stvar, ki jo lahko naredi človek v življenju, je to, da se poroči, najde kompatibilnega partnerja, ljubezen svojega lajfa in da si pač ustvari svojo družino. In šele zdaj se zavedam tega, kako bi rekel, pomena vsega tega, kar sta moja starša naredila zame in za mojo sestro."

Celotnemu pogovoru lahko prisluhnete TUKAJ

Prva slovenska budistična nuna: Prvi korak je, da se sprejmemo takšne, kot smo
Preberi še
Prva slovenska budistična nuna: Prvi korak je, da se sprejmemo takšne, kot smo

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375