Zadovoljna.si
Christina Applegate

Novice

Christina Applegate se poslavlja

J.V.
10. 02. 2023 07.35
0

Julija lani je igralka Christina Applegate javno oznanila, da ji je bila postavljena diagnoza multiple skleroze, bolezni, s katero se med drugim bori tudi igralka Selma Blair. V zadnjih mesecih je Christina, ki se je Slovenci še danes spomnimo po vlogi Kelly v humoristični seriji Družina za umret, tako že oznanila, da ne bo več igrala, na nedavni podelitvi nagrad Sag pa dejala: "To je moja zadnja podelitev nagrad, ki sem se je udeležila kot igralka."

Igralka Christina Applegate se zadnji dve leti bori z multiplo sklerozo, boleznijo, zaradi katere je bila primorana končati tudi svojo igralsko kariero. "Da, imam 50 let. In imam multiplosklerozo. Bolezen je res huda – vsem vam pošiljam veliko ljubezni, mnogi danes trpite in mislim na vse vas. Upam, da bomo zbrali moč, da dvignemo glave. Moja je danes na blazini. Ampak se borim," je julija lani zapisala na družbenih omrežjih. "Ne morem hoditi brez palice. Tega ne bom nikoli sprejela. Jezna sem."

Se je spomnite? Danes se bori s težko boleznijo
Preberi še
Se je spomnite? Danes se bori s težko boleznijo

 Zvezdnica se je pred kratkim svojim igralskim kolegom pridružila na podelitvi nagrad SAG, kjer je priznala, da je to verjetno njena zadnja podelitev, ki se je je udeležila kot igralka. "To je verjetno moja zadnja podelitev nagrad kot igralka, zato je to velika stvar," je komentirala. "Trenutno si ne morem predstavljati, da bi vstala ob 5. uri zjutraj in preživela 12 do 14 ur na snemanju, tega trenutno nimam v sebi," je zaključila.

To seveda ne pomeni, da se bo popolnoma umaknila, saj že razmišlja o prihodnosti v produkciji in razvoju različnih projektov. "Snemam sinhronizacije, da zaslužim nekaj denarja in da poskrbim, da bo za mojo hčerko poskrbljeno in da imava streho nad glavo," je dodala.

Christina Applegate
Christina ApplegateFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375