Zadovoljna.si
Zvezdnica je diagnozo dobila avgusta 2021, ravno med snemanjem tretje sezone serije Dead to me.

Novice

Christina Applegate zaradi bolezni končuje kariero

J.V.
14. 11. 2022 09.28
0

Igralka Christina Applegate se že nekaj časa bori z multiplo sklerozo in zdi se, da bo vloga v tretji sezoni serije 'Dead to me' njena zadnja.

"Jen Harding je lik, ki bo najverjetneje zadnji, ki ga bom igrala," je nedavno v intervjuju za Variety povedala 50-letna Christina Applegate, ki se je igralstvom začela ukvarjati že kot dojenčica, preboj pa naredila s kultno humoristično serijo Družina za umret. "Ne vem, kako sposobna sem z boleznijo. Toda to je bilo darilo. To je bilo darilo zame," je dejala igralka, ki so ji bolezen diagnosticirali v začetku leta 2021.

Christina Applegate zaradi bolezni pridobila 20 kg
Preberi še
Christina Applegate zaradi bolezni pridobila 20 kg

Tekom snemanja tretje sezone priljubljene serije Dead to me je spoznala, kje so njene meje, in priznala, da je imela kar nekaj težav, saj se težko giblje brez palice. "Moralo je biti mrzlo, saj je toplota naš kriptonit. Ne moreš delati niti tistih 18 ur na dan. Bilo je nemogoče," je povedala o svojih težavah. 

Ker se je njen čas pred kamero verjetno končal, igralka razmišlja, da bi v bodoče postala bolj aktivna na drugih področjih v zabavni industriji. Prvič je sicer o svojih zdravstvenih težavah iskreno spregovorila avgusta lani, ko je na družbenih omrežjih zapisala, da je za njo čudna in težka pot. Pred kratkim pa je priznala, da je zaradi bolezni pridobila 20 kilogramov in da se vedno težje premika. "Ne morem hoditi brez palice. Tega ne bom nikoli sprejela. Jezna sem," je takrat povedala za New York Times.

Se je spomnite? Danes se bori s težko boleznijo
Preberi še
Se je spomnite? Danes se bori s težko boleznijo
Igralko so po prizorišču snemanja prevažali z invalidskim vozičkom.
Igralko so po prizorišču snemanja prevažali z invalidskim vozičkom. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399