Zadovoljna.si
Corinna in Gina Schumacher

Novice

Corinno obtožil, da prikriva resnico o stanju Michaela Schumacherja

J.V.
23. 07. 2022 05.00
0

V Nemčiji je pred nekaj dnevi potekala slovesnost, na kateri so nagradili voznika F1 Michaela Schumacherja, udeležili pa sta se je tudi njegova žena Corinna in hči Gina Schumacher.

Eden najboljših voznikov F1 v zgodovini Michael Schumacher je decembra 2013 doživel smučarsko nesrečo, zaradi katere je bil šest mesecev v komi. Od takrat ga javnost ni več videla, o njegovem zdravstvenem stanju pa je bilo tekom let razkritega zelo malo. Michael, ki se vse od nesreče zdravi doma, je letos praznoval 53. rojstni dan, njegovi oboževalci pa skoraj deset let kasneje še vedno nestrpno čakajo na dan, ko bodo lahko znova videli sedemkratnega prvaka in svojega najljubšega dirkača. A kot kaže, ta dan še ne bo prišel kmalu.

Pred nekaj dnevi je v njegovo čast potekala slovesnost, na kateri so mu podelili priznanje za njegove športne dosežke, pa tudi humanitarno delo. Sprejeli sta jo žena Corinna in hči Gina, govor pa je imel tudi nekdanji šef Ferrarija Jean Todt. "Michaela ne pogrešam. Lahko ga vidim. Seveda pa pogrešam to, kar sva počela skupaj," je dejal Todt. Razkril je tudi, da je Schumacher v dovolj dobri formi, da lahko sledi trenutni sezoni F1. "Ja res je. Gledam dirke z Michaelom," je dejal.

Corinna Schumacher: 'Michael je tam, drugačen, vendar je tam.'
Preberi še
Corinna Schumacher: 'Michael je tam, drugačen, vendar je tam.'
Michael in Corinna Schumacher
Michael in Corinna Schumacher FOTO: Profimedia

Vse od nesreče za njegovo zdravje skrbi ekipa zdravnikov, Corinna pa je bila prisiljena prodati svoje premoženje, da bi plačala drago zdravljenje. Med drugim tudi luksuzno posestvo 'Sur le Moulin' v Švici, za katerega je dobila okoli šest milijonov evrov, letalo in več nepremičnin.

"Živimo skupaj v našem domu, izvajamo terapije, delamo vse, da bi bilo Michaelu bolje in čutimo solidarnost naše družine. Tega Michaela pogrešam vsak dan in ne samo jaz, tudi otroci, družina, oče in vsi okoli njega. Toda Michael je tam, drugačen, vendar je tam in to nam vsem daje moč," je dejala v dokumentarcu 'Michael Schumacher', ki je luč dneva ugledal lani.

Čeprav jo ima večina za močno in neverjetno žensko, ki že leta dela vse, da bi svojega moža v težkem stanju ohranila pri življenju, je bil konec leta 2020 Michaelov nekdanji menedžer Willi Weber nekoliko drugačnega mnenja. Takrat jo je namreč napadel, da Michaela skriva pred svetom in ne daje nobenih informacij o njegovem zdravstvenem stanju. Namigoval je celo, da nekaj namerno prikriva in da ne želi, da bi ljudje izvedeli resnico. "Pogosto razmišljam o Michaelu. Toliko let je minilo, a še vedno se ne ustavim. Ljubim in spoštujem njegovo družino, vendar želim vedeti, kaj se mu je zgodilo. Želim mu stisniti roko, se dotakniti njegovega obraza. Na žalost Corinna tega ne dovoli. Samo nekaterim. Najbrž se boji, da bom opazil, če je kaj narobe, in vsem povedal resnico," je takrat dejal Weber.

Hčerka Michaela Schumacherja objavila novo fotografijo: 'Ista si kot oče'
Preberi še
Hčerka Michaela Schumacherja objavila novo fotografijo: 'Ista si kot oče'
Corinna in Gina Schumacher
Corinna in Gina SchumacherFOTO: Profimedia

Zdaj se je znova oglasil z enakimi obtožbami, tokrat za italijansko 'La Gazzetta dello Sport'. "To je bilo zame zelo boleče. Stokrat sem poskušal vzpostaviti stik s Corinno, a nikoli se ni oglasila. Poklical sem tudi Jeana Todta in ga vprašal, ali lahko grem v bolnišnico, rekel mi je, naj počakam in da je še prezgodaj. Naslednji dan sem klical in nihče se ni oglasil. Takšnega obnašanja nisem pričakoval in še vedno sem jezen zaradi tega. Izolirali so me, rekli so mi, da je prezgodaj. No, zdaj je prepozno. Minilo je devet let. Mogoče morajo samo povedati, kakšne so stvari v resnici. Sprva sem lahko razumel situacijo, saj sem vedno naredil vse, da zaščitim Michaelovo zasebno življenje. A od takrat o njem poslušamo le laži. Bil mi je kot sin. Še danes me boli govoriti o tem," je dejal Weber.

Corinna in Gina Schumacher
Corinna in Gina SchumacherFOTO: Profimedia

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399