Zadovoljna.si
Croatia Airlines

Novice

/ Oglas

Croatia Airlines uvaja nove poletne linije letov

PR
02. 04. 2024 05.00
0

Croatia Airlines v prihajajoči turistični sezoni načrtuje povezavo Hrvaške z 28 mednarodnimi destinacijami oziroma z 29 evropskimi letališči, njihova letala pa bodo letela na 50 mednarodnih linijah.

Mreža mednarodnih letov z letališča Zagreb se  znatno širi z uvedbo novih direktnih linij Zagreb–Tirana, Zagreb–Berlin in Zagreb–Stockholm.

Tirana
TiranaFOTO: Arhiv naročnika

Na novi mednarodni relaciji Zagreb–Tirana bodo letala te hrvaške letalske družbe letela ob petkih in nedeljah. Leti na novi relaciji Zagreb–Berlin so načrtovani ob torkih, petkih in nedeljah. Leti na novi relaciji Zagreb–Stockholm bodo potekali ob ponedeljkih, sredah in petkih, tako bo Croatia Airlines povezal Zagreb z 18 mednarodnimi destinacijami. 

Berlin
BerlinFOTO: Arhiv naročnika

Croatia Airlines zagotavlja letalsko povezavo s hrvaškimi mesti in regijami ter s tem močno podpira razvoj hrvaškega turizma in gospodarstva ter načrtuje lete na sedem hrvaških letališč – Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Pulj, Osijek in Bol na Braču

Stockholm
StockholmFOTO: Arhiv naročnika

Croatia Airlines sredi letošnjega leta pričakuje dobavo prvega novega letala A220, s tem pa se bo začel tudi proces obnove celotne flote z novimi in tehnološko naprednejšimi letali, kar bo potnikom zagotovo zagotovilo dodatno udobje in zadovoljstvo.


Naročnik oglasa je Croatia Airlines.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375