Zadovoljna.si
Danijela Martinović

Novice

Novo ljubezen je spretno skrivala, zdaj pa končno objavila prvo fotografijo

N. Č.
09. 06. 2023 09.22
1

Pred kratkim se je razvedelo, da ima slavna pevka Danijela Martinović novo ljubezen, kriminalističnega inšpektorja in glasbenika Josipa Plavića. Svojo novo ljubezen je do sedaj spretno skrivala, zdaj pa je končno objavila njuno skupno fotografijo.

Danijela Martinović in Josip Plavić sta se spoznala približno leto dni nazaj, ko so slavni pevki na spletu ukradli identiteto. Skupaj sta preživela veliko časa in kmalu sta ugotovila, da imata pravzaprav veliko skupnega. Pojavila se je iskrica in pričelo se je romantično razmerje. 

Hrvaška pop pevka Danijela Martinović, ki je v preteklosti svojo domovino uspešno zastopala tudi na Evroviziji, sicer v javnosti le redkokdaj spregovori o podrobnostih iz svojega zasebnega življenja, zato je tudi svojega novega izbranca do pred kratkim skrbno skrivala izpred oči radovedne javnosti in oboževalcev, zdaj pa se je končno odločila, da je pripravljena deliti njuno skupno fotografijo s svetom. 

To je moški, ki je osvojil srce Danijele Martinović
Preberi še
To je moški, ki je osvojil srce Danijele Martinović

Danijela se trenutno pripravlja na promocijo svoje nove knjige Tuš duše, njen izid pa je proslavila v družbi najboljše prijateljice, glasbenice Doris Karamatić in novega fanta Josipa Plavića. Fotografijo veselega trenutka je delila z oboževalci v zgodbi na svojem družbenem omrežju. 

Zgodba Danijele Martinović na Instagramu
Zgodba Danijele Martinović na InstagramuFOTO: Instagram zgodba

Kljub temu, da do sedaj njunih skupnih fotografij ni delila, pa je o svojem izbrancu tekom preteklega leta razkrila kar nekaj podrobnosti. Označila ga je za 'posebnega, drugačnega, prijaznega in ustrežljivega', v enem izmed intervjujev pa je delila tudi zgodbo o tem, kako sta se pravzaprav spoznala: ''Vse se je začelo z nenačrtovanim telefonskim klicem, ki se je očitno moral zgoditi. Ko sva se spoznala, sva ogromno časa preživela skupaj, se preprosto pogovarjala in počasi sva začela ugotavljati, da si deliva enake vrednote, življenjske nazore in celo sanje.'' 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Danijela Martinović
Danijela MartinovićFOTO: Profimedia
Blaž Učakar (Čedahuči): Vse v mojem življenju se pretvori v glasbo
Preberi še
Blaž Učakar (Čedahuči): Vse v mojem življenju se pretvori v glasbo

Vir: tportal.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375