Zadovoljna.si
Pravočasno poskrbite, da bo vaš dopust vsaj glede dlak popolnoma brezskrben.

Novice

/ Oglas

Decembrski oddih v toplih krajih ali nepozabna in bleščeča silvestrska zabava!

Philips
18. 10. 2016 07.58
0

Na poletni dopust smo skorajda že vsi pozabili in ob vseh vsakodnevnih obveznostih že pogledujemo na koledar in iščemo možnosti za daljši oddih od dela. December je idealen tako za potovanje v tople kraje, kot tudi zimski aktivni dopust s smučanjem in saunanjem. Morda pa si želite le nekaj prostih dni doma in nepozabno silvestrsko zabavo. Vse kar morate storiti je, da v službi pravočasno najavite dopust, rezervirate izbrano destinacijo in … poskrbite za svoje odlično počutje!

Pravočasno poskrbite, da bo vaš dopust vsaj glede dlak popolnoma brezskrben.
Pravočasno poskrbite, da bo vaš dopust vsaj glede dlak popolnoma brezskrben.FOTO:

Vsaka ženska ve, kako omamen je občutek popolnoma gladke, svilnate kože brez nadležnih dlačic. To preprosto dejanje poskrbi za dvig samozavesti, boljšo voljo in odlično počutje v lastni koži. Na žalost pa ima eno pomanjkljivost – prekratko traja! Ne glede na to, če ste med zagovornicami britja ali pa se poslužujete bolj srednjeveških „mučilnih“ metod pri odstranjevanju dlačic, vam ne uide neprijeten občutek, ko male pikajoče nadlege spet pokukajo iz kože.

Ne pokvarite si najdaljše in najbolj bleščeče zabave v letu.
Ne pokvarite si najdaljše in najbolj bleščeče zabave v letu.FOTO:

Bolj ko jih odstranjujete, bolj so vztrajne

Na žalost pri odstranjevanju dlak z večino klasičnih metod, kot sta britje in uporaba pene, ne glede na vaš trud in prizadevnost deluje zakon, ki marsikateri pripadnici nežnejšega spola sčasoma povzroča vse več sivih las. Bolj kot ste vestne pri odstranjevanju dlačic, bolj postajajo čvrste in trdožive. Po nekajletnem boju mnoge obupajo in dlačicam napovedo vojno na drugi fronti – v profesionalnih salonih za depilacijo ali doma z uporabo epilatorja. Ta metoda je sicer nekoliko boljša, vendar ima eno veliko pomanjkljivost: BOLI! Poleg tega so tretmaji dragi in ne dajejo trajnih učinkov.

Ni nujno, da je boj z dlakami boleč in dolgotrajen.
Ni nujno, da je boj z dlakami boleč in dolgotrajen.FOTO:

Ali res obstaja skrivnost svilnato gladke kože brez bolečin in truda?

Kot ena izmed najmogočnejših tehnik odstranitve dlačic se je v zadnjih letih na trgu pojavila široka ponudba laserskih terapij, ki obljubljajo in zagotavljajo daljnosežne rezultate. Vendar je v velike obljube zapakiran eden zelo pomemben in nikakor zanemarljiv podatek – terapije so izredno drage in ne zagotovijo nujno odstranitve dlačic za vedno.

Če ste tudi ve med tistimi, ki ste lasersko odstranjevanje umestile na seznam želja v neki daljni prihodnosti, ko boste imele dovolj financ, imamo za vas odlično novico. Prihodnost laserske terapije je že tu, vendar v popolnoma drugačni, izboljšani preobleki. Odslej lahko namreč najsodobnejše tretmaje nebolečega odstranjevanja dlačic izvajate kar v zavetju domačega doma.

Dlake je mogoče zanesljivo in varno odstranjevati na skoraj vseh predelih telesa pod vratom: na nogah, pazduhah, predelu bikinija, rokah in trebuhu.

Dlake je mogoče zanesljivo in varno odstranjevati na skoraj vseh predelih telesa pod vratom: na nogah, pazduhah, predelu bikinija, rokah in trebuhu.
Dlake je mogoče zanesljivo in varno odstranjevati na skoraj vseh predelih telesa pod vratom: na nogah, pazduhah, predelu bikinija, rokah in trebuhu.FOTO:

Philips Lumea Advanced IPL odstranjevanje dlak

Philips je kot pionir na področju razvijanja kakovostnih pripomočkov za osebno nego naredil enega največjih preskokov v zadnjem času – razvil je napravo Lumea Advanced, ki z nežnimi svetlobnimi impulzi preprečuje ponovno rast dlak po telesu. Tako imenovana IPL ali intenzivna pulzna svetloba temelji na tehnologiji, ki jo uporabljajo v profesionalnih lepotnih salonih, vendar je prilagojena za varno in učinkovito domačo uporabo.

Klinične raziskave so pokazale znatno zmanjšanje števila dlak že po štirih dvotedenskih postopkih redne uporabe, ko je koža postala gladka in neporaščena. Dlake je mogoče zanesljivo in varno odstranjevati na skoraj vseh predelih telesa pod vratom: na nogah, pazduhah, predelu bikinija, rokah in trebuhu.

Lasersko odstranjevanje dlačic tudi na občutljivem predelu obraza?

Če želite resnično najboljše, kar trenutno trg ponuja, potem vam priporočamo odločitev za izdelek Lumea Prestige, ki poleg dodatno izboljšanih lastnosti in delovanja omogoča varno in učinkovito uporabo tudi na občutljivih predelih dlak na obrazu (zgornja ustnica, brada in zalizci) ter ostalih delih telesa.

Naša promocijska akcija vam omogoča nakup Philips Lumee povsem brez tveganja. Če izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam po 100 dneh preizkušanja jamčimo vračilo kupnine. Akcija 100-dnevnega preizkušanja velja za vse Philips Lumea modele, kupljene od 1. 10. 2016 – 31. 12. 2016.
Naša promocijska akcija vam omogoča nakup Philips Lumee povsem brez tveganja. Če izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam po 100 dneh preizkušanja jamčimo vračilo kupnine. Akcija 100-dnevnega preizkušanja velja za vse Philips Lumea modele, kupljene od 1. 10. 2016 – 31. 12. 2016.FOTO:

Zdaj je pravi čas

Trajne odstranitve dlačic se je najbolje lotiti v hladnejših dneh, ko koža ni več izpostavljena kremam za sončenje in sončnim žarkom. Idealen čas za nakup izdelkov Lumea je zdaj, poleg tega pa vam v obdobju od 1. 10. 2016 do 31. 12. 2016 pripada še posebna akcija 100-dnevnega preizkušanja vseh Philips Lumea modelov z jamstvom vračila kupnine v primeru nezadovoljstva. Prepričajte se o učinkovitosti brez obveznosti!

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri in nakupu nas lahko pokličete na 01/2000 283 ali nam pišete na info@nakupovanje.net.

Prebran članek vam lahko pomaga do novega telefona!

Podarjamo iPhone 6S 64GB zlate barve v vrednosti 699,90 €, vabljeni k sodelovanju. 

Vabljeni k sodelovanju.  

Philips - 6
Philips - 6FOTO:
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493