Zadovoljna.si
Prvuč - naslovna

Novice

Dekleta, pozor! Po knjižni uspešnici Prvič, sedaj prihaja tudi hudooo vroč film

J.V.
15. 02. 2019 14.26
0

Medtem ko številni avtorji navdih za svoje knjige najdejo v osebnih izkušnjah, je Anna Todd, pisateljica iz Teksasa, idejo za svoj erotični roman Prvič našla v lomilcu ženskih src in nekdanjemu članu priljubljene britanske skupine, Harryju Stylesu.

Ko je Anna Todd začela pisati erotični roman 'After' je bilo to samo za njeno lastno zabavo. Napisala je nekaj poglavij zgodbe o mladi študentki, ki se zaljubi v potetoviranega nepridiprava po imenu Hardin in jih objavila na spletu, kjer si jih je lahko vsak prebral brezplačno.

"Nisem pričakovala, da jih bo kdo prebral," priznava pisateljica iz Teksasa. Leto in pol kasneje se je njen hobi spremenil v donosen posel in roman, katerega naslov v slovenščini je 'Prvič', je dosegel milijonsko prodajo, po njem pa so posneli tudi film. In ta aprila prihaja v kinematografe. Njena zgodba danes obsega kar 2500 strani, Anna pa je podpisala pogodbo z eno največjih knjižnih založb in obogatela. 

Jojo Moyes: zaključek zgodbe, ki je spravila v jok bralce po vsem svetu
Preberi še
Jojo Moyes: zaključek zgodbe, ki je spravila v jok bralce po vsem svetu
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Anastasia in Christian sta preteklost, tukaj sta Tessa in Hardin

Glavna junaka zgodbe sta Tessa in Hardin. Tessa je pridno dekle, ki ima doma prijetnega, zanesljivega fanta. Je osredotočena, ambiciozna in ima mamo, ki je odločena, da Tessa takšna tudi ostane. Toda že ob vselitvi v študentski dom sreča Hardina. Z razmršenimi rjavimi lasmi, arogantnim angleškim naglasom, tetovažami in obročkom v ustnici je srčkan in drugačen od tega, česar je vajena.

Vendar je tudi nesramen, včasih celo krut. Zaradi njegovega vedenja bi ga Tessa morala sovražiti. Res ga, dokler se ne znajde sama v sobi z njim. Nekaj v njegovem mračnem razpoloženju jo potegne in ko se poljubita, v njej prižge strast, ki je doslej ni poznala.

Pozor! Prihaja nov roman avtorice trilogije 50 odtenkov sive
Preberi še
Pozor! Prihaja nov roman avtorice trilogije 50 odtenkov sive

Reče ji, da je lepa, potem pa vztraja, da on ni zanjo, ter vedno znova izginja. Čeprav se do nje vede lahkomiselno, Tesso vleče, da pobrska globlje in pod vsemi lažmi najde pravega Hardina. Vedno znova jo odriva stran od sebe, ona pa se vrača in brede še globlje. Tessa že ima popolnega fanta. Zakaj se torej tako močno trudi premagati lastni prizadeti ponos in Hardinov predsodek o prijetnih dekletih, kot je ona? Razen … če ni to ljubezen?

Erotični roman je postal bestseller in pripadnice nežneješga spola po celem svetu že komaj čakajo, da zgodba zaživi tudi na filmskem platnu!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375