Zadovoljna.si
Denis Avdić

Novice

Denis Avdić: 'Pri petih letih sem že kadil'

Zadovoljna.si
28. 10. 2023 05.00
0

Klemen Selakovič je tokrat v podkastu Aidea gostil Denisa Avdića, s katerim sta spregovorila o najrazličnejših temah. Govorila sta o njegovem otroštvu, selitvi v Slovenijo, delu na radiu in o policijskem delu, ki ga je opravljal, preden je zaplaval v svet znanih.

Denis Avdić je v podkastu Aidea spregovoril o svojem otroštvu. Njegova zgodba se je začela v Bosni, kjer je preživel prvih 10 let svojega življenja. Razkril je, da je v domačem kraju uspešno opravil prve 4 razrede osnovne šole, nato pa se je preselil k očetu v Slovenijo. 

Znani radijec priznava, da selitev v drugo državo nikakor ni bila lahka, toda njegova delavnost in vztrajnost sta ga sčasoma pripeljali do prepoznavnosti in uspeha. Mnogi so prepričani, da je bilo njegovo otroštvo zelo težko in da je bil prikrajšan za kar precej stvari, a sam priznava, da tega kot otrok ni občutil, saj drugega ni poznal. Zgodba pa je malce drugačna zdaj, ko se z zrelim pogledom na življenje ozre nazaj v preteklost. 

Jan iskreno: Boli me, da si nisem ustvaril družine
Preberi še
Jan iskreno: Boli me, da si nisem ustvaril družine

"Ja, pri petih letih sem že kadil," reče Denis in šokira z izjavo. "Ja, nihče mi ne verjame. Škatlo cigaret na dan," še doda Denis, Klemen pa pade v smeh in ga vpraša, če je bil zasvojen, ta pa mu pritrdilno odgovori. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glede na to, da je šlo za precej nenavadno in nepričakovano izjavo, se je odločil, da podrobneje obrazloži, kaj se je v tistem času sploh dogajalo. Pove, da je njegova mama delala kot kuharica v edini gostilni v vasi, on pa je preživljal čas 'z lokalnimi pijančki'. 

"Mama je v kuhinji, ona ne vidi. Jaz pa sem pri petih letih znal delati že krogce (z dimom od cigaret). Mene so dvignili in dali na biljard mizo, da sem jaz to delal," je povedal, skromen pa ni bili niti glede svojega talenta za igranje biljarda, ki ga je s pomočjo stolčka obvladal že takrat. 

Nuša Lesar razkrila resnico o Nini Osenar
Preberi še
Nuša Lesar razkrila resnico o Nini Osenar

Ravno biljard mu je pomagal pri služenju denarja, nato pa se je vedno odpravil v trgovino pod pretvezo, da je po cigarete poslal nekdo iz gostilne, škatlica pa je bila v resnici namenjena njemu. 

Kajenje je opustil, ko je stopil v prvi razred, kjer ga je imel učitelj pod nadzorom, vsako jutro je celo preveril njegov dah, da se prepriča, da 6-letnik pred poukom ni kadil. Če njegovih navodil ni upošteval, ga je čakala kazen. 

"To je bilo tisto, ko si si šel sam palico zbrat, če si je nisi, je imel učitelj svojo. In je prišel in si jo po prstih dobil. Jaz sem bil vsak dan tepen, potem pa si nisem več upal," je še povedal o tej pretresljivi zgodbi iz otroštva in dodal, da je učiteljeva delovala, saj je res opustil kajenje. 

Ločuje se še ena znana Slovenka
Preberi še
Ločuje se še ena znana Slovenka

Celotnemu pogovoru lahko prisluhnete TUKAJ

Denis Avdić iskreno spregovoril o svojem otroštvu.
Denis Avdić iskreno spregovoril o svojem otroštvu.FOTO: POP TV
Denis Avdić je postal stric
Preberi še
Denis Avdić je postal stric
Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44
Preberi še
Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399