Zadovoljna.si
Ksenija Filipič

Novice

Čez dan učiteljica v šoli, čez noč DJ-ka

Zadovoljna.si
15. 12. 2023 08.37
0

DJ Xenia oziroma Ksenija Filipič, sicer učiteljica v osnovni šoli, je navdušila z novim dosežkom na svoji drugi karierni poti. Kseniji ji je namreč v zelo kratkem času uspel preboj na azijski glasbeni trg, kjer jim je elektronska glasba zelo blizu.

Ksenija Filipič, ki sicer prihaja iz Prlekije in trenutno živi v Ljubljani, je namreč nastopila v tajskem glavnem mestu Bangkok. Večtisočglavo množico je dodobra ogrela in razplesala v bangkoškem klubu Spaceplus, ki sprejme več tisoč ljudi in velja za vodilni nočni klub na Tajskem.

Retrogradni Merkur bo najbolj vplival na ta znamenja
Preberi še
Retrogradni Merkur bo najbolj vplival na ta znamenja

"Že kot majhno dekle iz majhne prleške vasi sem imela vedno nenavadne ambicije in se preizkušala na različnih področjih. Čutila sem, da bom enkrat stala na velikih odrih, čeprav si niti v sanjah nisem predstavljala, da bom nastopila na tako velikem odru, kot je bil pred dnevi v Bangkoku v klubu Spaceplus, ki sprejme več tisoč ljudi. Tam sem imela priložnost nastopiti v sklopu festivala Luna, katerega predstavniki so me opazili letošnje poletje med mojim nastopom v klubu Noa v famoznih Zrčah ter me takoj povabili k sodelovanju. Po večmesečnih pripravah sem se podala na svoj največji nastop do sedaj, ki mi bo za vedno ostal v spominu, saj sem prvič obiskala Azijo, prvič sem se tudi preizkusila v vrtenju techna in se znašla v popolnoma novi vlogi, kjer so kulturne razlike na vrhuncu, a kar je najpomembneje, sem Slovenijo in sebe predstavila v najboljši možni luči, dobila kup pohval in nove ponudbe za nastope na odmevnih festivalih, kar je želja vsakega DJ-a," nam je ob tem povedala Ksenija.

Ksenija Filipič – glasbena pot

Njena glasbena pot se je začela strmo vzpenjati lani poleti, ko je postala najbolj angažirana DJ-ka v Sloveniji, medijsko prepoznavna pa je tudi v tujini, odkar je bila povabljena na znane glasbene festivale ter klube, kjer je imela čast sodelovati s svetovno priznanimi DJ-ji, kot so Bob Sinclair, David Peen, The Cube Guys in Fedde La Grand.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ksenija Filipič
Ksenija FilipičFOTO: Osebni arhiv Ksenije Filipič
Novoletne obleke za različne tipe postave
Preberi še
Novoletne obleke za različne tipe postave
Znamenja, ki se bodo romantično zapletla na božični zabavi
Preberi še
Znamenja, ki se bodo romantično zapletla na božični zabavi

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387