Zadovoljna.si
Kelsey Wells - 2

Novice

Dokaz, da ženska izgleda bolje z več kilogrami!

J.V.
29. 07. 2016 12.32
9

Ameriška fitnes blogerka Kelsey Wells na svojem Instagram profilu dnevno deli nasvete o zdravem in in športno aktivnem življenju, njena nedavna objava pa je pritegnila ne le pozornost njenih sledilcev, ampak tudi številnih svetovnih medijev. S fotografijo je namreč ženskam po celem svetu želela dokazati, da je teža le številka.

Kelsey Wells - 2
Kelsey Wells - 2 FOTO: Instagram

Mama, blogerka in notranja oblikovalka, ki živi v Teksasu je po rojstvu sina začela z novim fitnes režimom, s pomočjo katerega pa ni le izklesala telesa, ampak pridobila tudi na teži. Kelsey je pred nekaj dnevi na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo, ki jo prikazuje v treh različnih življenjskih obdobjih in z različnim številom kilogramov.

Tako je želela dokazati, da je število kilogramov nepomembno in je teža le številka. Kot so opazili njeni oboževalci, blogerka najbolj izgleda na zadnji fotografiji, na kateri ima osem kilogramov več od svoje željene teže. Kelsey pravi, da se ne tehta več in je pred pol leta tehtnico celo vrgla v koš za smeti.

»Nikoli še nisem imela toliko mišične mase in tako malo telesne maščobe, kot jo imam sedaj. Nikoli še nisem bila bolj zdrava,« je zapisala Kelsey in dodala: »V lastni koži se nisem še nikoli počutila tako samozavestno in če se ne bi že pred časom nehala tehtati, bi obupala nad mojim potovanjem.«

Kelsey, ki se je včasih tehtala vsak dan, pravi, da se zaradi odločitve, da tega ne bo več počela, počuti samozavestno in svobodno. »Ko se naučiš in sprejmeš, da teža ni pomembna, se počutiš zelo svobodno.«

"Ženske, prenehajte biti obsedene s številko na vaši tehtnici. Prenehajte razmišljati, da vaša teža odraža vaš razvoj in prosim vas, naj vaša teža ne vpliva na vašo samozavest." Kelsey je visoka 170 centimetrov in ima 63 kilogramov. Ko je osem tednov po porodu začela telovaditi je imela 65 kilogramov, pred nosečnostjo pa jih je imela 58. V nekem trenutku se je odločila, da je njena idealna teža 55 kg, saj bi tako lahko oblekla svoje najožje hlače. "Končno sem začela meriti svoj supeh skozi stvari, ki so zares pomembne: počutje, vzdržljivost, zdravje in srečo."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399