Zadovoljna.si
Domen Kumer

Novice

Najbolj seksi Slovenec navdušil z mišicami

Zadovoljna.si
12. 07. 2023 12.30
0

Priljubljeni štajerski pevec Domen Kumer si je leta 2020 s prepričljivo zmago prislužil naziv najbolj seksi znanega Slovenca leta 2020. Da bi naziv lahko brez težav osvojil tudi letos, razkriva vroča fotografija, ki jo je objavil na svojem družbenem omrežju.

Domen Kumer, priljubljeni pevec, ki že več kot dve desetletji osrečuje in zabava slovensko občinstvo, je leta 2020 osvojil naziv najbolj seksi znani Slovenec. Gre za tekmovanje, ki vsako leto poteka na naši spletni strani Zadovoljna.si, zmagovalca med kandidati pa izberete vi!

Da bi Domen, ki smo si ga najbolj zapomnili po pesmi 'Do Portoroža', s katero je leta 2005 zmagal na Melodijah morja in sonca, brez težav lahko osvojil naziv tudi letos, dokazuje spodnja fotografija, ki jo je pevec po vadbi objavil na svojem družbenem omrežju.

To je najbolj seksi znani Slovenec leta 2020
Preberi še
To je najbolj seksi znani Slovenec leta 2020
Domen Kumer
Domen KumerFOTO: Instagram zgodba ki izgine v 24 urah

Priljubljeni pevec, ki prihaja iz Štajerske, je leta 2020 premagal 11 kandidatov, ki so se prav tako borili za že omenjeni naziv. 

V tekmi za naziv je sodeloval tudi kuharski mojster Luka Jezeršek, ki smo ga lahko tudi letos spremljali v vlogi sodnika priljubljenega šova MasterChef Slovenija, pa Matej Zemljič, danes 27-letni slovenski filmski in gledališki igralec, ki ga lahko bolje spoznate na VOYO v filmu z naslovom Posledice, drugo mesto je zasedel Bojan Cvjetićanin, pevec skupine Joker Out, ki nas je letos zastopala na Evroviziji, na tretje mesto pa se je uvrstil zgovoren in simpatičen Alen Podlesnik, novinar, ki se je lansko leto pridružil ekipi POP IN

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Domen Kumer
Domen KumerFOTO: osebni arhiv
Iskreno priznanje Domna Kumra
Preberi še
Iskreno priznanje Domna Kumra

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399