Zadovoljna.si
Paul Newman in Elizabeth Taylor (1958)

Novice

Prihaja serija o Elizabeth Taylor, producirala jo bo Kim Kardashian

N. Č.
30. 01. 2024 14.02
0

Prihaja serija o eni izmed najlepših igralk vseh časov. Izvršna producentka naj bi postala Kim Kardashian, ki pa bo v omenjeni dokumentarni seriji tudi sama nastopila. V središču pozornosti bo nihče drug kot ena in edina Elizabeth Taylor.

Variety poroča, da lahko v prihodnosti pričakujemo tridelni dokumentarec z delovnim naslovom Elizabeth Taylor: Rebel Superstar. Dokumentarna serija bo obravnavala Elizabethine igralske sposobnosti, s katerimi je hipnotizirala tako gledalce kot snubce, zagotovo pa se bo do neke mere dotaknila tudi njenega zasebnega življenja.

Polno spletk in prevar: legendarna igralka ji je ukradla sina!
Preberi še
Polno spletk in prevar: legendarna igralka ji je ukradla sina!

Kim je že od nekdaj občudovala Elizabeth Taylor

"Elizabeth Taylor je bila taka kot je, ni se opravičevala, bila je borka," je Kim Kardashian nekoč dejala o z oskarjem nagrajeni igralki. 

"Ona je dokaz, da se lahko še naprej razvijate in spreminjate ter imate različna poglavja v svojem življenju - in s tem načrtom je utrla pot vsem nam, ki smo prišli za njo," je še povedala zvezdnica, ki pokojno igralko vidno občuduje in spoštuje. 

Michael Jackson in Elizabeth Taylor
Michael Jackson in Elizabeth TaylorFOTO: AP

V seriji bodo sicer spregovorili tisti, ki so pokojno igralko dobro poznali. Pri projektu bodo torej sodelovali njeni prijatelji in kolegi ter člani družine. Serija bo gledalce popeljala skozi njeno transformativno potovanje od otroške zvezde do "najbolje plačane igralke na svetu", nov zorni kot njene zgodbe pa bodo predstavili skozi "še nikoli slišane zvočne posnetke, intervjuje in še nikoli videne televizijske posnetke."

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kim Kardashian in Elizabeth Taylor
Kim Kardashian in Elizabeth TaylorFOTO: Profimedia

Vsi, ki vas zanima več o življenju slavne družine, lahko 18. sezono serije Kardashianovi spremljate v popoldanskih urah od ponedeljka do srede na programu BRIO.

Dragulji Elizabeth Taylor na dražbi
Preberi še
Dragulji Elizabeth Taylor na dražbi
Umrla je Elizabeth Taylor
Preberi še
Umrla je Elizabeth Taylor

Vir: index.hr, people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375