Zadovoljna.si
Fitnes blogerka Morgan - 2

Novice

Eno leto se ni pobrila, rezultat vas bo šokiral!

J.V.
19. 04. 2017 08.00
72

Fitnes blogerka Morgan Mikenas je s svojimi sledilci na družbenem omrežju Instagram delila fotografije, ki so marsikoga pustile brez besed. Čeprav je bil namen objave sprejemanje naravne lepote, je na račun fotografij, na katerih je pokazala dlakave noge in pazduhe, prejela tudi številna zgražanja.

Morgan Mikenas na svojem profilu na Instagramu objavlja predvsem fotografije svojega telesa. Kot je zapisala v eni od objav, so jo v preteklosti, ko je bila stara 11 in 12 let, njeni sovrstniki večkrat zbadali zaradi njene poraščenosti. Tako se je večkrat zgodilo, da je iz šole prišla objokana in prosila mamo, da ji pokaže, kako si lahko pobrije noge.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po letih odstranjevanja dlak se je Morgan lani odločila, da to preneha in se sprejme takšno, kot je. Tako si vse od začetka leta 2016 ni pobrila nobenega dela telesa, rezultate pa je pokazala na Instagramu in v videu, ki ga je objavila na YouTubu. V njem je pojasnila, zakaj ne potrebuje depilacije.

»Obstaja več razlogov, zakaj sem se za to odločila. Eden izmed njih je tudi ta, da mi je to vzelo preveč časa. Vse skupaj traja predolgo, od tuširanja, britja poraščenih delov telesa, pranja las do umivanja telesa ... Enostavno sem nekega dne odločila, da tega ne bom več počela. Ko so dlačice zrasle, sem spoznala, da je to pravzaprav zelo prijetno, saj so zelo mehke. Ko se brijete, so dlačice kratke in bodejo, zato je to še en razlog, zakaj se nič več ne brijem,« pravi Morgan in dodaja, »ne želim, da si zdaj vse ženske na svetu prenehajo briti pazduhe in noge. Želim biti samo navdih. Pomembno je, da se vi počutite dobro.«

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (72)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375