Zadovoljna.si
Izbira (The Choice)

Novice

Imate rade film Beležnica? Potem vas bo ta navdušil

N. Č.
13. 01. 2023 05.00
0

Nocoj na POP TV prihaja nepopisljivo romantična drama po istoimenski knjižni predlogi priljubljenega avtorja ljubezenskih zgodb Nicholasa Sparksa. V filmu iskrice letijo okoli zagnane študentke medicine Gabby in njenega novega soseda Travisa, toda ob pogledu na prikupne psičke vam garantiramo, da se boste ob ogledu filma zaljubili tudi vi!

Izbira (The Choice)

Zgodba se vrti okoli pridne, resne in zagnane študentke medicine Gabby (Teresa Palmer), ki pa se nepričakovano zaljubi v svojega novega soseda Travisa (Benjamin Walker), ki pa je že na prvi pogled njeno popolno nasprotje. Travis je nepoboljšljiv ženskar, ki živi ležerno življenje in si nikakor ne želi resne zveze, medtem ko je več kot očitno, da je Gabby pripravljena na nekaj več. Kljub medsebojnim razlikam Gabby in Travisa povezuje usoda in neustavljiva privlačnost, toda le čas bo pokazal, ali je to dovolj.

Izbira (The Choice)
Izbira (The Choice)FOTO: Profimedia

Benjamin in Teresa pravita, da sta med snemanjem filma neizmerno uživala: "Zelo smo se zabavali, ko smo delali skupaj," razkrila pa sta nam tudi, da nista bila edina, ki sta snemalne dni jemala kot zabavo. Zabaval se je namreč tudi Benjaminov štirinožni soigralec Moby, ki je izkoristil vsako priložnost, da ukrade kakšen priboljšek tu in tam. "Nenehno je jedel našo hrano," je v izjavi povedala Teresa in dodala, da je med snemanjem rojstnodnevne zabave celo pojedel torto!

To so lahkotni ljubezenski filmi za vse nepoboljšljive romantike
Preberi še
To so lahkotni ljubezenski filmi za vse nepoboljšljive romantike

Čeprav so kosmati soigralci v filmu neizmerno prikupni, pa je Benjamin priznal, da je bila njihova prisotnost na prizoriščih snemanja na čase zelo moteča: "Psi so odlični, vendar so bili nekoliko nadležni, saj vsakič, ko jih zagledate na zaslonu, vsi gledate te čudovite, ljubke pse, medtem ko mi igramo iz srca in dajemo vse od sebe."

Izbira (The Choice)
Izbira (The Choice)FOTO: Profimedia

Na prizorišču snemanja pa je bil iz varnostnih razlogov prisoten tudi pes čuvaj, ki je bil zadolžen za varnost Terese Palmer. Gre za izjemno zaščitniškega psa, ki je svojo vlogo čuvaja vzel celo tako zelo resno, da je tekom snemanja kar trikrat razbil vrata Teresine prikolice. Teresino izjavo o razbitih vratih prikolice je potrdil tudi Benjamin, ki je v enem izmed intervjujev povedal: "Pes je samo varoval Tereso, kot mu je bilo naročeno. Teresa je šla na snemanje, on pa je dobesedno razbil vrata, da bi jo zaščitil. Temu se reče odličen pes."

Izbira (The Choice)
Izbira (The Choice)FOTO: Profimedia

Romantično dramo Izbira (The Choice) si lahko na POP TV ogledate že nocoj ob 20.55!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Izbira (The Choice)
Izbira (The Choice)FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471