Zadovoljna.si
Culkin v vlogi Kevina.

Novice

Zdaj lahko praznike preživite v ikonični hiši filma Sam doma

J.V.
04. 12. 2021 05.00
0

Božič je letos za vse oboževalce filma 'Sam doma' prišel predčasno. Namreč, nekateri srečneži bodo letošnje praznike lahko preživili v slavni hiši družne McCallister, ki jo sedaj lahko najamete!

Je sploh kdo, ki še ni videl priljubljenih filmov 'Sam doma'? Če sodite med tiste oboževalce, ki si ga pogledajo vsak december, potem vas bo zagotovo navdušila novica, da sedaj lahko najamete hišo družine McCallister in božične praznike proslavite kot Kevin. 

Za gledanje božičnih filmov vam plačajo 3000 evrov, bi se prijavili?
Preberi še
Za gledanje božičnih filmov vam plačajo 3000 evrov, bi se prijavili?
Sam doma
Sam domaFOTO: Profimedia

"Prvič lahko ekipa navihancev rezervira počitnice v ikonični hiši, kjer se je začela zgodba filma Sam doma, seveda brez nadlegovanja nadležnih vsiljivcev," so pri Airbnb zapisali v objavi na Instagramu. "Starejši brat Buzz bo v svojem otroškem domu gostil zabavo, medtem ko so McCallisterji na počitnicah. Gostje bodo uživali v prekrasnem prazničnem vzdušju, s popolnim božičnim drevesom, pastmi, ki jih boste nastavili in v katere se boste ujeli ter najboljšo pico v Čikagu, pozdravila pa vas bo tudi tarantela."

Najem hiše bi bila vsekakor uresničitev sanj za marsikoga in prepričani smo, da bodo rezervacije, ki se odprejo 7. decembra, v hipu zapolnjene. Kaj pa vi, bi preživeli božične in novoletne praznike v hiši Kevina McCalllisterja?

Ganljivo srečanje 25 let kasneje
Preberi še
Ganljivo srečanje 25 let kasneje
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

NAGRADNA IGRA: Poteguj se za veliko brisačo Zadovoljna.si

Ker smo zakorakali v december, ki ga poleg številnih praznovanj zaznamujejo tudi darila, smo se odločili, da tri srečneže obdarimo z veliko brisačo Zadovoljna.si!

Med vsemi, ki boste do 10. 12. 2021 izpolnili spodnjo prijavnico, bomo izžrebali 3 srečneže, ki bodo prejeli veliko brisačo Zadovoljna.si. Nagrajenci bodo obveščeni po elektronski pošti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399