Zadovoljna.si
Petra - naslovna

Novice

To je Primorka, ki je osvojila Instagram

J.V.
25. 01. 2021 12.12
9

Petra Parovel je zvezda meseca januarja! Primorka je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih osebnih trenerk na Instagramu, kar dokazuje tudi število glasov, ki ste ji jih namenili v izboru za naj fit influencerko meseca januarja.

Mesec januar smo na Zadovoljna.si posvetili petim ženskam, ki nas vsak dan spodbujajo k bolj zdravemu načinu življenja. Zmagovalka, ki ste ji namenili največ glasov, pa je postala Petra Parovel

Simpatična osebna trenerka s Primorske, ki je študirala kineziologijo in se je s fitnesom pričela ukvarjati pred 10 leti, priznava, da takšnega odziva ni pričakovala. "Vedela sem, da imam zlate sledilce, ki so mi že večkrat pokazali izjemno podporo, ampak ne. Takega odziva nisem pričakovala. Bi pa izkoristila priložnost za iskreno zahvalo." 

Naj fit influencerka je Petra Parovel.
Naj fit influencerka je Petra Parovel.FOTO: Zadovoljna.si

 Razlogov za njeno vedno večjo priljubljenost, predvsem na družbenem omrežju Instagram, na katerem ima dobrih 54 tisoč sledilcev, je veliko. Poleg številnih nasvetov o zdravi prehrani in vadbi Petra tudi večkrat odpre kakšno temo, ki velja za tabu, v preteklih letih pa je razbila tudi že marsikateri mit, kot je na primer popolnost ženskih teles na fotografijah, objavljenih na družbenih omrežjih. "Mogoče jih res prepričam predvsem z odkritostjo. Kdaj je je še preveč. (smeh) Sicer nisem edina, sem pa aktivnejša na družbenih omrežjih, kar verjamem, da tudi šteje. Predvsem pa se s sledilci res rada povežem. Rada jih spoznavam in mislim, da se tudi tu ustvari res lepa vez," o svojem receptu za uspeh pove Petra in prizna, da so občutki po zmagi super. "Vesela sem, da se sledilci z mojim profilom poistovetijo in da vedo, da so del njega in hkrati mene."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 Zadnje leto je prineslo marsikatero spremembo, ena izmed največjih pa je ta, da smo morali spremeniti način vadbe. Kot opaža Petra, se je spremenil tudi naš pogled na zdrav način življenja, ki mu posvečamo vedno več pozornosti. "Mislim, da se nasploh vedno bolj zavedamo, kaj pomeni zdrav način življenja. Na žalost nas je leto 2020 prisililo v več vadbe doma. Tisti, ki aktivno živimo, vedno najdemo priliko za gibanje. Opaznejša je razlika, kako pridni smo pred poletjem in kako ostale mesece v letu. Za tiste ostale mesece menim, da imamo še veliko asov v rokavu. Predvsem bi si morali tudi trenerji prizadevati za to, da poudarjamo pomembnost gibanja in zdrave prehrane že zaradi zdravja in dobrega počutja, ne samo zaradi izgleda, ki tako ali tako pride v paketu s spremembo vsakdana."

Vsak mesec bomo na spletni strani Zadovoljna.si iskali zvezdo meseca. Leto 2021 smo namreč razdelili na 11 različnih kategorij, kot so zdravje, lepota, moda, življenjski slog, potovanja in tako naprej – vse do decembra, ki bo že peto leto zapored posvečen izbiranju najbolj seksi znanega Slovenca. Mesec februar bo posvečen vplivnicam s področja mode, svoje predloge za naj modno influencerko pa nam lahko sporočite s spodnjo prijavnico!

Zvezda meseca: to so nominiranci za 'fit' influencerja meseca
Preberi še
Zvezda meseca: to so nominiranci za 'fit' influencerja meseca
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375