Zadovoljna.si
Spoznavni žur - 5

Novice

/ Oglas

FOTO: Kaj nam je na Največjem spoznavnem žuru razkril šarmer Rado Mulej?

P.R.
01. 02. 2018 08.04
0

Glasbeni nastopi znanih imen, matice & vijaki, kupid Ljubo, super nagrade in seveda največ samskih na enem mestu ob istem času – to je zaznamovalo Največji spoznavni žur v S-LOVE-niji!

Spoznavni žur - 5
Spoznavni žur - 5FOTO:

Vsi spoznavanja in žura željni smo minuli petek preplavili ljubljanski klub Cvetličarna, kjer se je v organizaciji spoznavnega portala ona-on.com odvijal najboljši žur leta – Največji spoznavni žur. Od spoznavnih iger in lepih nagrad do glasbenih nastopov je bil celoten večer namenjen spoznavanju, osvajanju in zabavi.

IZKORISTITE ekskluzivno darilo BREZPLAČEN PREIZKUS portala ona-on.com – KLIKNITE TUKAJ.

Spoznavni žur - 6
Spoznavni žur - 6 FOTO:

Rado Mulej razkrival svoje osvajalske prigode, Svetlana pokazala svoje (plesne) gibe

Celoten spoznavno naravnani večer sta povezovala energičen in morda nekoliko nenavaden par – Rado Mulej in Svetlana Cigoj. Skupaj sta Slovencem, da so se našli, pomagala že v oddaji Zmenki, na Največjem spoznavnem žuru pa tudi na odru Cvetličarne.

On je brez dlake na jeziku obiskovalcem razkrival svoje osvajalske prigode in dal številne nasvete, kako v tistem trenutku osvojiti simpatijo. Ona pa je jasno pokazala, da ji gre slovenščina vedno bolje, a še bolj nas je navdušila s svojimi plesnimi gibi. ;P Skupaj sta novonastalim parom podelila številne nagrade.

»Spontano« skupine Sopranos in »Tvoja« Antonije Šola poskrbela za zaljubljene poglede

Za glavno glasbeno dogajanje večera so poskrbeli skupina Sopranos in posebna gostja hrvaška pevka Antonija Šola.

Spoznavni žur - 1
Spoznavni žur - 1 FOTO:

Sopranos so s svojim energičnim nastopom na plesišče spravili vse obiskovalce in na obraze priklicali številne nasmehe. Nastalo je ogromno plesnih parov, ki so se vrteli na ritme zimzelenih melodij in se s svojimi plesnimi koraki malce pohvalili pred svojo simpatijo.

Nova skladba »Spontano« skupine Sopranos in nova balada »Tvoja« Antonije Šola sta na marsikaterem obrazu pričarala tudi malce zaljubljene poglede.

»Zelo sem uživala v nastopu v živo ob Sopranosih in Frenku Novi. Vzdušje je bilo odlično in upam, da bomo vse skupaj kmalu ponovili! Hvala organizatorjem dogodka spletnemu portalu ona-on.com in vsem prisotnim seveda,« je povedala Antonija Šola.

Za ogrevanje: kozarček penine, matice & vijaki ter interesi

Že ob vstopu na prizorišče največjega žura je vsak obiskovalec za ogrevanje svojih glasilk prejel mehurčkasto penino Hiše penin Frangež, nato pa pogumno stopil v akcijo.

»A se pošraufava?« je stavek, ki je bil na Največjem spoznavnem žuru najbrž izrečen skoraj največkrat. Vsak obiskovalec je namreč že ob prihodu dobil svojo matico ali vijak, glavna naloga večera pa je bila, da se najdeta dva, ki »pašeta« skupaj. Smeha na račun matic & vijakov je bilo veliko, novonastali pari pa so prejeli super nagrado – vstopnice za kino Kolosej.

FOTOGALERIJO vseh fotk z dogodka si lahko ogledaš TUKAJ.

Seveda pa brez nalepk s najljubšimi interesi ni šlo – interesi so odlična iztočnica za prebijanje ledu, zato je vsak izbral 2 svoja interesa in nato iskal simpatijo, s katero si te interese deli.

Še več nasvetov za osvajanje …

Strokovnjak za osebnostni razvoj in govorico telesa Edvard Kadič je vsem prisotnim razkril ključ do uspešnega osvajanja – samozavest! O tem, kako samozavest čim bolje izkoristiti tudi pri osvajanju, piše v svoji novi knjigi, ki jo je podaril obiskovalki.

Trenerka Uspešnega Življenja Jerneja Krapše je dekletom (pa tudi fantom) pojasnila pomembnost pozitivnega razmišljanja in dala nasvet, kako na Največjem spoznavnem žuru dati sebi priložnost, da lahko spoznajo idealnega zase.

Spoznavni žur - 10
Spoznavni žur - 10 FOTO:

Naučili smo se novih plesnih korakov

Brez plesa na žuru pač ne gre! Plesni učitelj Aleš Višček (ki ga je Rado predstavil kot stvaritelja znamenitega »moon walk-a« :D) nas je naučil novih plesnih korakov, ki smo jih s pridom izkoristili za osvajanje simpatij. Za pravo plesno glasbo pa je do jutranjih ur skrbel AlexM DeeJay.

Kupid Ljubo in spoznavne igre poskrbeli za nova poznanstva in tudi iskrice

Skozi celoten večer so se obiskovalci spoznavali na tradicionalni Spoznavalnici ter na Sladkih predstavitvah, od koder so poleg novega prijatelja ali simpatije odnesli še okusne čokolade Merci.

Seveda so med obiskovalci švigale iskrice – za to so poskrbeli kupid Ljubo in njegovi ona-on pomočniki. Ves večer so medsebojno predstavljali obiskovalce, jih vključevali v spoznavne aktivnosti, pri tem pa so si pomagali tudi z baloni.

Posebej zanimiv je bil Balonji ravs, kjer so morali udeleženci uloviti balon in ga zamenjati s svojo simpatijo – marsikdo bo lahko prvi zmenek preživel v zraku: na trampolinih WOOP! parka.

IZKORISTI ekskluzivno darilo BREZPLAČEN PREIZKUS portala ona-on.com – KLIKNI TUKAJ.

Nisi bil/a med tistimi, ki jih je kupid Ljubo streljal s svojimi puščicami? Potem poskusi svojo srečo na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com, ki ti ekskluzivno podarja BREZPLAČEN PREIZKUS – KLIKNI TUKAJ

Se vidimo!

Naročnik Veneticom dd

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493