Zadovoljna.si
Valentina Petrenko

Ženske frizure

Frizura ruske senatorke postala hit na spletu!

J.V.
08. 03. 2018 08.02
12

Marsikatera ženska si želi večji volumen frizure, frizura ruske senatorke Valentine Petrenko pa je dosegla povsem nov nivo. Zato nas ne preseneča, da so njene fotografije postale pravi spletni hit!

Afro? Turban? Kako bi sploh lahko poimenovali frizuro ruske senatorke Valentine Petrenko? Potem ko je ameriška novinarka Alex Bruce-Smith na Twitterju objavila nekaj fotografij senatorke, so se te kot virus razširile po spletu in danes o njeni slavni frizuri poročajo številni svetovni mediji. Pika na i njenemu celotnemu videzu pa so narisane obrvi.

No, frizura pa ni sprožila le posmehovanja, ampak številna vprašanja: Ali je v resnici lasulja? Kako je lahko tako visoka? Zakaj ima takšno frizuro? Kot trdi sama, ne nosi lasulje, ampak so lasje njeni, vprašanja glede tega pa ji gredo že na živce. "Imam skodrane lase," je dejala v intervjuju in dodala: "Samo dvignem jih s številnimi lasnicami, to je vse."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375