Zadovoljna.si
Gaja Prestor

Novice

Slovenska pevka pokazala svoj bleščeč zaročni prstan

N. Č.
25. 03. 2024 08.08
0

Priljubljena slovenska pevka Gaja Prestor je na družbenih omrežjih oboževalcem sporočila, da je zaročena. Zaprosil jo je njen dolgoletni partner Luka Dovšak, ta pa je z veseljem in solzami v očeh rekla 'da'.

Gaja Prestor je zaročena. Srečnež je simpatični Luka Dovšak, dolgoletni izbranec priljubljene pevke. Kot razkrivajo družbena omrežja, jo je za roko zaprosil med dopustovanjem v Indoneziji, natančneje na otoku Bali, ta pa je s solzami sreče v očeh rekla 'da'. 

Slovenska vplivneža sta v pričakovanju
Preberi še
Slovenska vplivneža sta v pričakovanju

Gaja je najprej v svoji zgodbi na Instagramu zapisala ''Nekaj se je zgodilo ...'', nato pa je delila svojo zaročno fotografijo z bleščečim prstanom. 

V svoji zgodbi je delila tudi tako imenovani sebek v ogledalu, poleg pa zapisala: "20 sekund pred momentom, ki ga totalno nisem pričakovala. Jaz se pa 'random' fotkala v kopalnici pred večerjo kot vedno."

Znana slovenska oblikovalka se je zaročila
Preberi še
Znana slovenska oblikovalka se je zaročila

Priznala je tudi, da je potočila nekaj solz sreče, sicer pa objavljene fotografije, ki si jih lahko ogledate spodaj, povedo vse.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375