Zadovoljna.si
Gin in tonik s kavo

Novice

Gin in tonik s kavo je nov hit napitek

J.V.
28. 07. 2020 08.00
0

Obožujete gin in tonik? Si ne predstavljate življenja brez kave? Kaj pa če bi ta dva priljubljena napitka združili v enega?

Gin in tonik je sedaj že nekaj let zapored ena izmed najbolj priljubljenih alkoholnih pijač, ki pa vsake toliko časa dobi novo različico z novim okusom. In letošnje poletje ni nobena izjema. Če smo lani poleti prisegali na gin in tonik z lubenico, nas je tokrat najprej navdušil gin in tonik z bezgom, zdaj pa svet osvaja še gin in tonik kava. Da, prav ste slišali!

Morda se vam na prvi pogled zdi, da gre za koktajl, ki nikakor ne more biti dober, a v resnici je napitek zelo okusen in osvežilen. Zelo preprosta pa je tudi njegova priprava. Če ga boste naročili v lokalu, potem je dobro, da veste, da je njegovo uradno ime 'espresso tonik', če ga boste pripravljali sami doma, pa potrebujete le tri sestavine: gin, tonik in ohlajeni espresso. Če so vam všeč bolj sladki napitki, pa ga lahko začinite z žlico medu. 

Vse sestavine dobro premešajte in dodajte nekaj kock ledu. Na zdravje!

Bezgov gin je hit pijača tega poletja
Preberi še
Bezgov gin je hit pijača tega poletja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375