Zadovoljna.si
Kroglice z ginom - naslovna

Novice

Gin kroglice za novoletno jelko obstajajo in mi jih hočemo!

J.V.
11. 10. 2018 07.35
0

Gin ostaja najbolj priljubljena pijača in v njenem znamenju bo tudi letošnji december. Če smo se v preteklih letih veselile sezone kuhančka, se bomo letos očitno veselile sezone gina, ki bo krasil tudi naše novoletne jelke!

Od  'anti-gina', ki vsebuje 40 % alkohola in sestavine, kot so kolagen, ki skrbi za napeto in čvrsto kožo, do balzama za ustnice z ginom in še marsičesa drugega, so sedaj na voljo tudi božični okraski z ginom. Da, prav ste slišale! 

Tisti, ki pijejo gin tonik, so bolj seksi!
Preberi še
Tisti, ki pijejo gin tonik, so bolj seksi!

Če smo v preteklih letih prisegale na novoletne bunkice z bleščicami, bodo letos novoletno jelko krasile kroglice, ki vsebujejo ta hip najbolj priljubljeno pijačo na svetu – gin. Tako boste lahko v katerem koli trenutku svojo božično dekoracijo uporabile kot 'pripomoček' za najboljšo zabavo. 

Domislica gina v kroglicah za jelko pripada britanski znamki gina, ki je priljubljene okraske napolnila s 50 ml gina. Te so postale pravi hit med ljubitelji gina po celem svetu in bile lani decembra v hipu razpordane. Vsakih 82 sekund je bilo namreč prodanih 30 tisoč kroglic in ne znamo si predstavljati, kako bo letos. Predlagamo, da si svojo zalogo kroglic zagotovite že danes. 

Ste vedele, da obstaja gin, ki pomlajuje?
Preberi še
Ste vedele, da obstaja gin, ki pomlajuje?
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375