Zadovoljna.si
Glow&Go™ serum-3

Novice

/ Oglas

Glow&Go™ serum - odstrani gube v 60ih sekundah!

P.R.
23. 12. 2021 12.04
0

Sliši se neverjetno, vendar ta serum iz Italije lahko samo v 60ih sekundah z vašega obraza dobesedno izbriše 10 let. Deluje takoj, rezultati pa so vidni celo do 12 ur. Zmanjšuje ali popolnoma odstrani gube z obraza, podočnjake in vse nepravilnosti v roku ene minute. Na koži se čuti blago zategovanje, kar pomeni, da serum opravlja svoje delo. Serum se nanese na predhodno očiščen obraz, po nanosu seruma pa za dolgoročne rezultate uporabimo anti-age kremo. Glow & Go proizvaja znani laboratorij iz Italije, ki je razvil aktivno elastično formulo s takojšnjim učinkom zategovanja kože, z inovativno kombinacijo naravnih peptidov in sestavin, ki kožo naredijo mlajšo, napeto in sijočo. Vse sestavine seruma so popolnoma varne in nimajo stranskih učinkov. Glow & Go instant serum za lifting obraza ima začasne učinke, podobne pudru, vendar jih za razliko od pudra, ki prekrije nepravilnosti, začasno popravi.

Kako Glow&Go™ serum deluje?

S staranjem, naša koža zgublja elastičnost in posledično pride do gubanja kože, ki se pojavlja predvsem na področju čela ter okoli oči. Glow&Go instant facelift serum deluje takoj in sicer tako, da zategne gube in zmanjšuje njihovo vidljivost, saj koži povrne izgubljeno elastičnost in tako se koža vrača v naravni položaj. 

Glow&Go™ serum
Glow&Go™ serum FOTO: Arhiv ponudnika

Zahvaljujoč naravnim sestavinam katere serum vsebuje, struktura kože postaja čvrsta, zategnjena in gladka vendar na žalost, po 8-12ih urah, serum začne izgubljati na moči in elastičnost kože je  vedno manjša ter pride do povratka gub. Glow&Go instant serum za lifting obraza ima začasne učinke, podobne pudru, vendar jih za razliko od pudra, ki prekrije nepravilnosti, začasno popravi. Zato je priporočljiva uporaba Glow&Go CREAM s serumom Glow & Go, ki s serumom daje dolgoročne rezultate, zato daljša uporaba kreme naredi serum učinkovitejši, saj se gube trajno zmanjšajo.

Glow&Go™ serum
Glow&Go™ serumFOTO: Arhiv ponudnika

Kako se uporablja Glow&Go™ Instant Facelift Serum?

Glow&Go serum se nanese na očiščen obraz in samo v 1 minuti od aplikacije dosežemo lifting efekt. Kožo je potrebno očistiti s specialnim ioniziranim  Glow&Go™ Instant Skin Care Cleanserjem, da jo pripravimo za delovanje aktivnih sestavin seruma. Serum se nanese v majhni količini in tako vam lahko 30ml pakiranje traja tudi do 2 meseca. Kožo je treba po nanosu seruma hitro posušiti, najbolje kar s pahljačo. 10 minut po nanosu seruma predlagamo nanos kreme Glow & Go™ Instant Skin Care za trajne učinke proti staranju. Serum v kombinaciji s kremo koži povrne tonus in jo naredi svilnato, jo regenerira in osveži, posledično pa je koža takoj po nanosu videti zategnjena in mehkejša.

Glow&Go instant facelift serum je dostopen v Sloveniji in ga lahko naročite na 070 922 722 ali na spletni strani www.nepremagljiva.si.

Glow&Go™ serum
Glow&Go™ serumFOTO: Arhiv ponudnika

Naročnik oglasa je International health.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375