Zadovoljna.si
Gregor Čeglaj

Novice

Astrologinja Teodora: 'Gregor ni le mišičnjak, je tudi romantičen in čustven'

P.R.
24. 05. 2021 07.46
0

Izbrana dekleta v šovu Sanjski moški so se razveselila nepričakovanega obiska! Priznana astrologinja Teodora je za vsako od njih preverila astrološko ujemanje z Gregorjem, ki tudi sam zelo zaupa astrologiji. Kako je bilo? Vprašali smo kar Teodoro.

Z veseljem spremljamo Sanjskega moškega po televiziji, najbrž pa je šov v zakulisju videti malce drugače. Kako je bilo na snemanju?

Na televizijskem snemanju nisem bila prvič, mnogi gledalci me poznajo iz lastnih oddaj: Masterchefa, predvolilnih soočenj in različnih gostovanj. Tako da kakšnih tehničnih presenečenj ni bilo, me je pa prijetno presenetilo, kako spontano smo se ujeli z Gregorjem in voditeljem Petrom. Oba sta zelo prijetna! Navdušena pa sem tudi nad tem, da je Gregor, kot je videti na slikah, tudi v živo zares sanjski moški! Postaven, visok, uglajen ... Zelo primeren za to oddajo.

Kakšna pa je njegova astrološka karta?

Ker ima Venero v 12. hiši, ni samo mačo man, mišičnjak, je tudi zares romantičen in zares čustven, kar se navzven ne vidi. Ima dva osebna planeta v 12. hiši, kar kaže, da težko izrazi svojo resnično naravo. V tej hiši prebivajo strahovi, občutek krivde, prisila in dvom vase. Lahko mu romantika sploh še ni prišla v zavedanje, kar je tipično za 12. hišo – tisto, kar moramo v življenju predelati. V ljubezni je zelo skrivnosten, ima bujno fantazijo. Lahko pa se tudi nepričakovano odtrga od ljudi, ki so mu zelo všeč, in se zapre v svoj sanjski svet.

Sanjski moški začenja z novo taktiko, sledijo identični zmenki
Preberi še
Sanjski moški začenja z novo taktiko, sledijo identični zmenki
Sanjski moški 2021
Sanjski moški 2021FOTO: POP TV

To lahko pogledaš za kogar koli?

Seveda, astrološko karto lahko pogledam za vsako osebo, podjetje ali dogodek, če imamo točne rojstne podatke: datum, uro in kraj. Rojstna karta, torej položaji planetov ob rojstvu, povejo vse o človeku: ljubezen, denar, avanture, uspeh in skrivnosti. Vse.

Po čem pa vemo, da smo pripravljeni na resno zvezo?

V Gregorjevem primeru gre za tranzit, prehod Saturna skozi 12. hišo. V takšni fazi mi vsi, ne samo Gregor, prihajamo do zaključkov, ki so življenjskega pomena. Nekateri se hočejo ustaliti, poročiti, tudi ločiti, imeti družino, zamenjati službo ali spremeniti življenjski slog. Skratka, to je prelomnica, ko začnemo živeti drugače in to tudi močno občutimo.

Kaj pa dekleta? Kako ste se ujele?

Ko sem vstopila v sobo, kjer so dekleta čakala na presenečenje, je kar zavrelo od vzhičenja in veselja. Ko sem komentirala njihove karte, so bile nekatere kar tiho ... Povedala sem tudi določene šokantne stvari in pa takšna dejstva, ki jih ne bi mogla izvedeti nikjer drugje kot iz njihove karte. 

Izkušenega astrologa ne moti, če ne pozna osebe, za katero gleda karto. Če veš, kam pogledati, se vse vidi. Moram pa priznati, da sem nekatere stvari samo nakazala in dodala nekaj nasvetov, ker so dekleta še zelo mlada. Astrološka karta, natalna karta je odličen pripomoček za vsakogar, ki se želi zares spoznati in delati na sebi. Univerzalnega recepta ni, eden rabi take izkušnje, drug pa drugačne in vse to nam življenje tudi postreže.

Teodora je za vsako od deklet naredila ujemalno karto z Gregorjem.
Teodora je za vsako od deklet naredila ujemalno karto z Gregorjem.FOTO: POP TV
Jupiter v znamenju ribi bo razkril marsikatero resnico
Preberi še
Jupiter v znamenju ribi bo razkril marsikatero resnico

Bi rekla, da je Gregor dobro izbral dekleta za skupni zmenek?

Nisem videla kart deklet, ki niso bile povabljene na zmenek. Sem pa za vsako, ki je bila tam, naredila ujemalno karto z Gregorjem in glede na to, da ima z vsemi določeno ujemanje, bi rekla, da je dobro izbral. Moram poudariti, da tudi Gregor sam zelo zaupa astrologiji.

Glede na situacijo med dekleti bi rekla, da bi bilo dobro narediti tudi ujemalne karte za dekleta med seboj?

Vedno, kadar smo v tesnih odnosih, je smiselno narediti sinastrijo, ujemalno karto. Sinastrija ni samo za ljubezenske zadeve, je zelo pomembna za medosebne odnose vseh vrst: prijateljske, poslovne, družinske, službene in vse druge. Pokaže, kaj povzroča težave, in če to vemo, lahko problem odpravimo. Seveda pa pokaže tudi, kaj je tisto najboljše, kar lahko naredimo s skupnimi močmi.

Pa lahko iz ujemalne karte razbereš tudi, če bo zveza trajala?

Seveda. V astrološki sinastriji se točno vidi, če je magnetična privlačnost, strast, kemija med dvema zelo močna, vidi pa se tudi, če bo hitro izzvenela in ne bo prišlo do trdne zveze. Če naštejem nekaj očitnih primerov, gledano na splošno. Venera v kvadratu z Uranom je izjemno močna, karizmatična, seksualna privlačnost, ki pride kot strela z jasnega, a ravno tako tudi izgine. Venera v kvadratu s Plutonom kaže na travmatično zvezo, hkrati se privlačita in odbijata, seksualno je lahko izredno manipulativna. Venera v kvadratu z Neptunom pa kaže na sanjske, iluzorne zveze, v ozadju pa so laži in iluzije. Skratka, če ni dobrih, trdnih povezav med dvema človekoma v sinastriji, potem zveza ne bo obstala. Lahko zavlačujemo, se trudimo, tudi tepemo, marsikaj počnemo, ampak zveza ne bo uspela.

Napoved za maj: prihaja prvi lunin mrk letos
Preberi še
Napoved za maj: prihaja prvi lunin mrk letos
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375