Zadovoljna.si
Hajdi

Novice

Hajdi Korošec Jazbinšek: 'Čutim se dolžno, da nekaj naredim'

Zadovoljna.si
20. 06. 2022 13.23
0

Hajdi Korošec Jazbinšek, fatalka leta in mamica dveh otrok, ki jo je širša javnost spoznala po njenih otroških hitih Naš kuža, Oblečem si oblekico in mnogih drugih, je v Ljubljani poskrbela za prostor, ki ni le varna hiša, ampak tudi kraj, kjer si starši lahko sposodijo voziček, mame pa podojijo in previjejo otroka.

"Ponosni smo, da tudi v Ljubljani pridobivamo naziv Unicefove varne točke, kamor se bodo lahko zatekli starši in otroci v stiski," pravi Hajdi, ki na Nazorjevi ulici 10 vsem mamicam ponuja tudi intimni kotiček, kjer lahko v miru previjejo in podojijo svojega malčka. Otvoritve se je udeležilo ogromno znanih Slovencev, med drugimi Ana Praznik, Tinkara Fortuna, Nina Grilc, Omar Naber, Dejan Dogaja, Tina Trstenjak, Sara Rutar in drugi. Za dobro glasbo je poskrbel Žan Serčič.

"Od mamice za mamice," se glasi Hajdin slogan, ki ob koncu doda: "Želimo biti drugačni, zato delamo na tem, da se približamo staršem in jim starševstvo, ki je že tako ali tako nekaj najlepšega, naredimo še lepše."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375