Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Novice

Horoskop: znamenja, ki se rada vračajo k bivšim!

J.V.
30. 04. 2020 21.00
0

Kolikokrat ste bile že tik pred tem, da z imenika izbrišete njegovo telefonsko številko, a se nikakor niste mogle pripraviti do tega, da bi pritisnile gumb izbriši? Kolikokrat ste mu že dale drugo ali tretjo priložnost? Če vam vse to zveni poznano, se morda razlog za vaše obnašanje skriva v vašem astrološkem znamenju ...

Rak in riba

Vodna znamenja so zelo čustvena bitja, ki zelo težko prenašajo razhode in ločitve, spomine na pretekle trenutke pa v njih lahko vzbudi že samo vonj po partnerju. Ker jih pogosto muči nostalgija, ribe in raki zelo težko popolnoma prekinejo stike z bivšimi partnerji. Ker so po duši zelo romantični in imajo sposobnost, da v vsaki stvari vidijo nekaj pozitivnega, pa zelo hitro pozabijo na vse težave in ljubezni dajo še eno možnost. Ker se najbolje počutijo v coni udobja pogosto oprostijo celo prevaro.

Te osebe so vedno za akcijo med rjuhami!
Preberi še
Te osebe so vedno za akcijo med rjuhami!

Bik in tehtnica

Tudi osebe rojene v znamenju bika in tehtnice, nerade zauščajo svojo cono udobja, le da njim ne vlada nostalgija, ampak romantika. Zelo rade verjamejo v sorodno dušo in v to, da se je za njo treba potruditi in jim tudi marsikaj oprostiti. Zaradi tega se zelo rade vračajo k bivši ljubezni in pozabljajo, da je bivša z razlogom. Zelo pomembno je, da v takšnih trenutkih ne dovolijo, da čustva prevladajo razum, sicer lahko na koncu končajo z zlomljenim srcem. 

HOROSKOP: 3 znamenja, ki najpogosteje varajo
Preberi še
HOROSKOP: 3 znamenja, ki najpogosteje varajo
Zaljubljen par
Zaljubljen parFOTO: iStock

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375