Zadovoljna.si
Dobra vila - 6

Novice

To je ena izmed najbolj priljubljenih destinacij pri nas! Ko jo boste videli, vam bo jasno, zakaj!

Dobra Vila
2017-04-05 10:23
0

Skrit za čudovitimi prizori zelenja, ki jih do popolnosti režira narava, leži pravljični hotel z enajstimi sobami. Na obrobju Bovca se ustavi čas. Vsakič ob vašem prihodu in vedno samo za vas. V preteklosti stara telefonska centrala, je danes hotel Dobra vila, kjer so edine besede, ki se širijo le tiste, povezane z užitkarstvom.

Prepustite se zgodbam, ki jih pišejo sobe in sledite pomenom, ki jih diktirajo njihove številke, odkrijte skrivnosti izbrane vinske kleti, zaplavajte v svet sanjarjenj na zimskem vrtu ter knjižnici in dovolite, da vam popolno zvezdnato nebo zaželi lahko noč.

Sodobna, svojevrstna kuhinja s pridihom kreativnosti in uporabo sestavin iz lokalnega okolja.

Dobra vila, ponuja pripravljene menije, ki temeljijo na sezonski raznolikosti.

Spomladi vam ponudimo francoski kremni krompir, odišavljenim s čemažem, zelenimi beluši preliti s sirovo omako iz domačega kozjega sira in oplemeniteni z arašidi na sladici vas pozdravijo rumene trobentice …

Poletje je eksplozija čustev, ljubezni in okusov … Narava se nam pokaže v vsem razkošju. Hrana postane lahka in raznolika, da se lahko prepustite prijetni večerji na naši »beli terasi«, ki ponuja samo glasbo čričkov.

www.dobra-vila-bovec.si

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 141