Zadovoljna.si
Lucija Lugomer - 1

Novice

Hrvatica ima telo, o katerem sanja večina moških

J.V.
30. 09. 2016 14.15
40

Najbolj slavna hrvaška 'plus size' manekenka Lucija Lugomer ima telo, o katerem sanja večina moških, zato ni prav nič čudno, da izkoristi vsako priložnost, da svoje slavne obline pokaže. Tudi tisto, kar druge ženske skrivajo.

Lucija Lugomer je prva hrvaška 'plus size' manekenka, ki je pred kratkim krasila naslovnico modne biblije Vogue, in o kateri zadnje čase poročajo tudi številni svetovni mediji.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

22-letnica je že večkrat poudarila, da je na svoje obline ponosna in ima svoje telo rada takšno, kakršno je. Da to drži, dokazujejo številne fotografije, ki jih Lucija objavlja na svojem Instagram profilu. Tako je pred nekaj dnevi delila fotografijo, na kateri se vidi tudi tisto, kar večina žensk ves čas skriva – strije in celulit.

»Vidim svoje strije, celulit, svoje 'pomanjkljivosti' in dojamem, kako sem srečna, da jih imam. Da sem 'drugačna'!« je zapisala Lucija in potrdila, da privlačnost ni povezana le s telesom, ampak tudi s samozavestjo. No, da so obline seksi, pa so v preteklosti potrdili že številni moški. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399