Zadovoljna.si
Lucija Lugomer

Novice

Hrvatica pokazala svoje obline in s tem poslala močno sporočilo

J.V.
27. 10. 2016 11.20
43

Prva hrvaška 'plus size' manekenka Lucija Lugomer na družbenih omrežjih pogosto objavlja fotografije, na katerih ponosno razkazuje svoje obline. To je storila tudi pred nekaj dnevi in za svoje oboževalce pozirala v spodnjem perilu, pod fotografijo pa zapisala močno sporočilo, namenjeno vsem ženskam.

»Izbirajte samo lepe besede. Ne morete si zamisliti, kako lahko nekoga prizadenete z enim samim stavkom in kako lahko ta oseba o tem razmišlja vse življenje. Bodi pozoren do drugih. Samo ljubezen. Odloči se biti svoboden,« je zapisala Lucija, ki na družbenem omrežju pogosti širi sporočila, v katerih hvali ženske obline ter govori o samozavesti ter ljubezni do sebe.

Priznala je, da je bila tudi sama včasih nesamozavestna in je potrebovala dolgo časa, da je vzljubila svoje telo. Pravi, da se je s tem postavila za ženske po vsem svetu. »Rada imam svoje telo in ne poslušam kritikov,« pravi Lucija in doda, »potrebovala sem čas, da sem ga sprejela. Ko sem bila najstnica, sem bila najbolj razvita in na račun tega deležna številnih šal. Ni mi bilo lahko.«

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399