Zadovoljna.si
Rachel McAdams

Novice

Igralka pokazala nepobrite pazduhe: To je moje telo

J.V.
19. 04. 2023 12.48
1

Igralka Rachel McAdams, ki je trenutno zaposlena s promocijo filma 'Ali si tukaj, Bog? To sem jaz, Margaret', posnetega po knjižni uspešnici, je s svojo najnovejšo fotografijo povzročila pravo razburjenje na družbenih omrežjih.

Igralka Rachel McAdams se je pridružila zvezdnicam, ki prisegajo na naraven videz in ponosno pokažejo dlačice. "To je moje telo," je dejala 44-letnica, ki je na najnovejših fotografijah, posnetih za revijo Bustle, pokazala dlake pod pazduho, revijo pa prosila, naj na snemanju uporabi minimalno retuširanje.

In čeprav je naraven videz nekaj, na kar v zadnjih letih prisega vedno več žensk, je njena poteza na družbenih omrežih povzročila kar nekaj razburjenja. "Na tem fotografiranju nosim spodnje perilo iz lateksa. Sem pa rodila dva otroka. To je moje telo in mislim, da je pomembno, da se vrnem v svet. Fino je, da si videti najbolje, da delaš na tem in da si zdrav, a za vsakogar je drugače."

Rachel trenutno promovira svoj novi film, v svojem dolgem intervjuju za Bustle pa je med drugim priznala, da se še vedno počuti krivo, ker si je sredi leta 2010 na vrhuncu svoje kariere vzela dveletni premor, da bi ostala zdrava.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395