Zadovoljna.si
Imset

Novice

Imset na odru v Novi Gorici z legendarno Patti Smith

Zadovoljna.si
06. 10. 2023 15.23
0

Včeraj so člani skupine Imset imeli privilegij deliti oder z legendarno ameriško punk rokerico Patti Smith. Glasbeni spektakel se je odvil 5. oktobra v Novi Gorici, kjer so se na istem odru zbrali tako že dobro uveljavljeni glasbeniki svetovnega kova kot tudi vzhajajoči slovenski talenti, ki se želijo dokazati. To je bila priložnost, na katero so dolgo čakali, obenem pa lepa potrditev in nagrada za njihovo trdo delo.

Izvajalci skupine Imset, ki jo sestavljajo pevec Jaka Peterka, basist Jaka Ažman, bobnar Blaž Horvat in kitarist Žiga Janežič, so bili že pred samim dogodkom zelo navdušeni, da si bodo oder delili z legendarno ameriško punk rokerico Patti Smith.

"Nismo še dojeli, da si bomo oder delili s takšno legendo, je pa to brez dvoma lepo potrditev za naše delo. Bili smo izbrani med 70 izvajalci (tudi med bendi s tujine). Komaj čakamo, da "pripravimo" teren za Patti Smith, ker to se ti res ne zgodi vsak dan," so povedali fantje in dodali: " Želimo si, da jo bomo v zaodrju lahko ujeli in jo prosili za kakšen nasvet, morda bo z nami celo delila kakšno zanimivo zgodbo ... No, tudi če bomo samo nazdravili na uspešen nastop bo več kot odlično."

'Vsak od nas ima znanca, ki je zaradi spleta okoliščin zapadel v odvisnost'
Preberi še
'Vsak od nas ima znanca, ki je zaradi spleta okoliščin zapadel v odvisnost'

Navdušenje po nastopu je bilo nepopisno

Člani skupine Imset so izjemno počaščeni, da so si oder lahko delili z legendarno Patti Smith. Brez dvoma je šlo za neprecenljiv trenutek, ki ga še dolgo ne bodo pozabili. 

"Ta koncert je bil za nas eden izmed boljših, ker smo bili dodobra pripravljeni na tako veliko produkcijo odra, orng' žur in nadvse veseli več tisoč glave publike, ki je norela z nami. Patti pri svojih 76-ih letih na odru izgleda kot da je naša sošolka - njena mladostna energija je res nekaj posebnega," so povedali in dodali: "Kot tako imenovana mati punk-rocka si do zadnje črke zasluži to titulo. Patti, kapo dol in hvala za nepozaben večer." 

Skupina Imset
Skupina ImsetFOTO: Tara Kankaraš

Nova uspešnica z naslovom 'Prepad'

Fantje so sicer pred kratkim izdali pesem Bel vohun, o kateri lahko več izveste TUKAJ, zdaj pa je izšel še videospot za pesem z naslovom Prepad.

"Včasih je potrebno pasti, ne samo na dno, ampak na dno pod dnom, da se kaj naučiš v tem življenju. Zato je treba odpreti oči, ko zreš v prepad. Vidiš odsev ali pot naprej? Od tu naprej se zaveš, da je samo in izključno na tebi, da se sam odločiš za skok ali padec," so povedali fantje iz skupine Imset in dodali: "Z dodelanimi in adrenalinskimi videospoti se vedno znova trudimo preseči prejšnjega. Upamo, da vam bosta nova pesem in videospot všeč."

 

Skupina Imset
Skupina ImsetFOTO: Vita Orehek
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387