Zadovoljna.si
Ina Shai

Novice

12 let nazaj je stala na odru šova Slovenija ima talent, danes pa ustvarja v Londonu

J.V.
17. 04. 2023 10.33
0

Se spomnite Martine Šraj, ki smo jo leta 2011 spoznali v priljubljenem šovu Slovenija ima talent? Dvanajst let kasneje priljubljena pevka pod umetniškim imenom Ina Shai živi in ustvarja v Londonu, še vedno pa se zelo rada vrača v Slovenijo, kjer se nahaja tudi v teh dneh.

Eden izmed ljubših delov ustvarjanja in izdajanja glasbe je za Ino nastopanje v živo, saj se lahko prepusti toku glasbe in nobena verzija ni enaka drugi, zato se neizmerno veseli petkovega koncerta v priljubljenem domžalskem klubu. Na akustičnem koncertu bo predstavila tudi priredbo uspešnice Ocean eyes pevke Billie Eilish. 

Priredbo je posnela v legendarnem Konk studiu pod taktirkopianista Andrewa Yeatsa, ki med drugim sodeluje tudi z svetovno znanim Callum Scotom, ter inženirjem Charlijem Thomasom, ki je sodeloval z imeni kot so PinkFloyd, One Direction, Paul McCartney,... Na odru ji bosta družbo delala Anže Žurbi na cajonu in Matic Smolnikar na kitari. Vsi skupaj vas bodo popeljali v ritme popa, soula in rnb-ja.

"Ta svoboda, ki si jo dovolim na odru ali ko ustvarjam, je tisto, kar daje glasbi pravi čar. Zato mi je zelo pomembno," pravi pevka, ki je trenutno sredi snemanja svojega novega albuma. Nikar ne zamudite njenega koncerta, ki bo v Domžalah v petek 19.maja 2023.

Se spomnite Demetre Malalan? Tako je videti danes
Preberi še
Se spomnite Demetre Malalan? Tako je videti danes
Ina Shai
Ina ShaiFOTO: Amoroso Films

Prižgi svojo zvezdo tudi ti!

Prijave za novo sezono šova Slovenija ima talent so odprte! Naj šov tebi in tvojim odpre vrata v svet zabave in slavnih, naj bo tvoja karierna odskočna deska. Prijavi sebe, družinskega člana, partnerko ali ljubimca, soseda ali prijatelja. Novi predizbori bodo na POP TV potekali že konec meseca, in sicer 21. in 22. aprila! Prijavi se TUKAJ!

Martina Šraj je leta 2011 nastopila v šovu Slovenija ima talent.
Martina Šraj je leta 2011 nastopila v šovu Slovenija ima talent.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357