Zadovoljna.si
Yang Dan

Novice

Internet šokiran nad videzom televizijske voditeljice. To je razlog, zakaj!

J.V.
12. 03. 2018 12.31
14

Kitajska voditeljica vremena Yang Dan je postala spletna senzacija, potem ko so gledalci ugotovili, da se 44-letna televizijska voditeljica v zadnjih 22 letih ni prav nič postarala. Ne verjamete?

Yang Dan je na Kitajskem ena izmed najbolj priljubljenih televizijskih voditeljic vremena. Z delom na televiziji je pričela leta 1996, ko je bila stara 22 let, dve desetletji  kasneje pa je še vedno videti isto, zaradi česar se mnogi sprašujejo, kakšna je njena lepotna skrivnost.

»Mnogi so odraščali ob gledanju njene oddaje. Neverjetno je, da so se ti ljudje postrali, ona pa ne. Še več, zdi se, da je z vsakim letom videti mlajša,« je eden izmed komentarjev na spletu. »Ne morem verjeti, da je z nami že toliko let, saj zadnji dve desetletji njej nista pustili nobenih sledi. Še vedno je sosednje dekle,« je zapisal eden izmed njenih oboževalcev.

Njen posnetek je na spletu postal viralen, v njem pa lahko vidimo, kako se je Yang spreminjala skozi leta ali bolje rečeno, kako se ni spreminjala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493