Zadovoljna.si
Sahar Tabar

Novice

Iranska Angelina Jolie pokazala svoj pravi obraz

Zadovoljna.si
02. 08. 2019 13.38
16

Se je še spomnite? Iranskega dekleta, Sahar Tabar, ki je pred časom obkrožila domače in tuje medije, saj naj bi s 50 lepotnimi operacijami želela doseči identičen videz, kot ga ima oskarjevka Angelina Jolie. V resnici pa je bila vse skupaj potegavščina.

Sahar Tabar, ki danes šteje 21 let, je pred dvemi leti polnila naslovnice s svojim ekstravagantnim in izumetničenim videzom. Takrat je trdila, da je za njo 50 manjših in večjih lepotnih posegov, s katerimi naj bi si transformirala obraz, da bi bil kar se da podoben obrazu njene vzornice, ene najlepših hollywoodskih zvednic - Angeline Jolie.

Prestala 50 operacij, da bi bila kot Angelina Jolie. Rezultat vas bo šokiral!
Preberi še
Prestala 50 operacij, da bi bila kot Angelina Jolie. Rezultat vas bo šokiral!

Mnogi so, glede na rezultate s fotografij, trdili, da je z operacijami pretiravala in se zgražali nad njenim videzom in dejanji ter ji očitali, da je z lepotnimi popravki šla čez vse meje. Niso pa vedeli, da gre pravzaprav za potegavščino.

Sahar je namreč za ruske medije razkrila, da je v resnici imela le nekaj blagih lepotnih posegov, kot so popravek nosu, polnjenje ustnic in liposukcija. Za večino njenega videza pa je poskrbel le dober makeup  in odličen program za photoshop. »Za vse sta poskrbela photoshop in makeup. Vsakič, ko sem želela objaviti fotografijo, sem se z njo poigrala na izjemno zabaven način. To je zame način izražanja, vrsta umetnosti. Moji oboževalci se zavedajo, da to ni moj resničen videz,« je še povedala Sahar.

Ravno tako je zanikala, da je kadar koli želela biti podobna slavni zvezdnici ali barbi lutki, kot so predpostavljali ostali. Trdi namreč, da je sama sebi muza in da je vsakršna podobnost s slavno igralko, zgolj naključna.

Za vse tiste, ki so verjeli njenemu videzu, pa se je spraševala, če morda ne živijo v 18. stoletju, ko tehnologija še ni bila tako zelo napredna, zavajajoč mejkap in Photoshopi pa še niso obstajali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375