Zadovoljna.si
Ivona Pavič

Intervju

Ivona Pavič: 'Čutim, da bo to ljubezen na prvi pogled!'

J.V.
13. 04. 2021 07.35
0

Ivona Pavič je 23-letno dekle, ki ustvarja profil in blog 'sunshinecafeblog' in s svojim veseljem do življenja vsak dan razveseljuje svoje sledilce. "Ko odpreš moj profil, ti v oči najverjetneje najprej padejo pisane pastelne barve ter moj širok nasmešek," pravi in dodaja, da bi svoj profil, s katerim se je uvrstila v naš aprilski izbor za naj lifestyle influencerko meseca, opisala kot kombinacijo mode, lepote, dobre hrane in potovanj. Pika na i pa je dobra doza kreative in pozitive!

Ivona Pavič je ena izmed petih vplivnic, ki smo jih uvrstili v aprilski izbor za naj lifestyle influencerko. "Tvoja dnevna doza sonca in pozitive," svoj profil na Instagramu opisuje Ivona, dekle, ki se skriva za  sunshinecafeblog. Delna Ljubljančanka zase pravi, da je strastna zapravljivka in ljubiteljica vsega kjut in svetlečega. 

Kako bi se predstavila (in svoj IG-profil) tistim, ki te še ne poznajo? Katerim temam daješ prednost na svojem profilu?

Sem Ivona, 23-letna ljubiteljica kave, palačink, sončnih zahodov in vsega kreativnega. Ko odpreš moj profil, ti v oči najverjetneje najprej padejo pisane pastelne barve ter moj širok nasmešek na (skoraj) vsaki fotki, saj se s svojimi sledilkami vsakodnevno trudim deliti zabavne in raznolike vsebine, pomešane z veliko dozo kreative in pozitive. Svoj profil bi opisala kot lifestyle, mogoče kar malo »mešano na žaru« – delim vse od mode, lepote in dobre hrane do potovanj in življenjskih vsebin. 

Tvoj profil je poln barv in optimizma. Bi rekla, da odraža tvoj karakter?

Definitivno. Vedno se trudim na življenje gledati optimistično in v vsaki situaciji najti vsaj malo pozitive, a vseeno ostajam realna – tako sama s seboj kot tudi s svojimi sledilkami na Instagramu. 

Zvezda meseca: to so nominiranke za naj lifestyle influencerko
Preberi še
Zvezda meseca: to so nominiranke za naj lifestyle influencerko

Pozitivna vsebina je nekaj, kar zadnje čase še posebej zelo potrebujemo. Se ti zdi, da smo ljudje pogostokrat preveč negativno naravnani ali znamo v vsaki situaciji najti nekaj pozitivnega?

Hmm, kakor kdo, bi rekla. Nekateri se s takšnim optimizmom v duši že rodijo, drugi pa se ga priučijo/-mo. Sama sem pred leti potrebovala kar nekaj časa in dela na sebi, da sem svojo mentaliteto iz večinoma pesimistične spremenila v optimistično. Zagotovo ni enostavno, je pa vredno. Sploh glede na trenutno situacijo v svetu, ko je res ključno, da v vsakem še tako sivem dnevu v karanteni najdemo delček pozitive.

Kaj tebe v življenju najbolj osrečuje?

Ljubezen v vseh možnih oblikah; do partnerja, družine, potovanj, dobre hrane, glasbe, ustvarjanja.

Del vsebine na profilu in blogu namenjaš tudi potovanjem, za katera smo že nekaj časa prikrajšani. Jih pogrešaš? Kaj bi rekla, da je zate najbolj dragocena stvar, ki jo ponavadi odneseš od potovanja?

Potovanja so tista stvar, ki jih že več kot leto dni zagotovo najbolj pogrešam. Leto 2019 sem res dobro izkoristila – z bucket lista sem prečrtala Santorini, dopustovala na Hrvaškem in v italijanski Toskani, obiskala Nico, se že tretjič vrnila v Amsterdam in leto zaključila z božičnim sejmom v Budimpešti. Kot da bi vedela, da bom v letu 2020 večinoma raziskovala le našo Slovenijo. Najbolj dragocena stvar, ki jo odnesem od potovanja, so zagotovo nove izkušnje in spomini. Vsako mesto ali država, ki jo obiščem, ima posebno mesto v mojem srcu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Si sicer ena tistih, ki najraje poležavajo na plaži z dobro knjigo ali rada raziskuješ?

Najraje imam ravnotežje obojega, saj sem ena izmed tistih ljudi, ki jim možgani vedno delajo sto na uro in težko lenarim več dni zaporedoma. Mogoče to tudi razloži dejstvo, da me boste res redko videli v trenirki – kavbojke so moje »produktivne hlače«, tudi, ko sem doma. :D 

Je še kakšna destinacija, ki je še nisi obiskala, pa je na vrhu tvojega bucketlista? In zakaj ti je všeč?

Zagotovo New York City. Sicer ne vem, kaj točno me vleče tja, ampak ta destinacija je na vrhu mojega seznama želja, odkar seznam obstaja. Čutim, da bo to ljubezen na prvi pogled, saj obožujem norišnico velikih mest in mestni utrip.

Na družbenih omrežjih, kot je Instagram, je zadnja leta tudi veliko kopiranja. Kako pomembna je tebi avtentičnost? Je to eden od dejavnikov uspeha? Ter da izstopaš?

Avtentičnost je definitivno pomembna, a ločiti moramo med kopiranjem in inspiracijo. Sama menim, da z iskanjem inspiracije pri drugih ustvarjalcih ni nič narobe, saj je vsak profil oz. ustvarjalec unikaten in objavi doda svoj pečat, hkrati pa je to, da s svojo objavo nekoga navdihnem, konec koncev moj cilj, prav tako pa tudi izstopanje – moraš imeti neko kvaliteto, ki te loči od drugih in predstavlja odločilni faktor pri tem, da ljudje na tvojem profilu stisnejo follow in ti radi sledijo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pa objavljaš spontano ali prej dobro premisliš?

Kakor kdaj. Nekatere objave so dobro premišljene in načrtovane v naprej, predvsem ko gre za sodelovanja z različnimi podjetji, medtem ko druge, tiste iz vsakdanjega življenja, nastanejo čisto spontano in so tudi objavljene takrat, ko jih jaz »začutim«.

Katerih lepotnih in modnih trendov se najbolj veseliš to pomlad?

Mislim, da je tale odgovor kar precej očiten – zelo vesela sem, da so v trendu pisane, pastelne barve in z veseljem jih bom nosila, saj pomlad kar kriči iz njih. 

Kako je videti tvoja jutranja rutina? Imaš kakšen poseben lepotni ritual?

Moja jutranja rutina je kar precej ekspresna, saj sem ogromna zaspanka in vedno spim do zadnje možne minute. A vseeno si vsako jutro vzamem čas za nego kože – moja rutina je trenutno sestavljena iz 7 korakov, ki vključujejo predvsem intenzivno vlaženje, vitamin C in SPF. Kožo drugače najraje razvajam zvečer, ko ji privoščim še masažo z valjčkom za obraz, zadnje čase pa zelo rada uporabljam tudi priljubljen pripomoček za masažo gua sha.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Iz katerih modnih kosov je sestavljen tvoj najljubši outfit ta hip?

Bež ali bel top, usnjene bež hlače, bele superge, plašček s pepita vzorcem in zlat, chunky nakit.

Rada eksperimentiraš ali se držiš preverjenega?

Zagotovo imam nekaj kosov in outfitov, ki jih res rada nosim in se jih držim, hkrati pa sem rada tudi drzna in si pustim eksperimentirati. Če mi je nekaj všeč, to nosim, ne glede na to, kako vpadljivo ali posebno je.

Čutiš odgovornost, ker se po tebi zgledujejo številna mlada dekleta, ki si jim vzor? Kakšno sporočilo jim želiš poslati?

Seveda. Trudim se predvsem, da na svojem profilu ne delim le popolnih, izumetničenih trenutkov, kljub temu da picture perfect scene na nek način vladajo Instagramu. Ko svoje sledilke povabim v svoj svet, jih povabim v popolnosti in z njimi delim svojo realnost. S svojimi objavami se jim trudim sporočiti, da so čudovite in dovolj točno takšne, kot so bistvo življenja je ljubezen in ta se začne v nas samih.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375