Zadovoljna.si
najem vozila

Novice

Izposoja ali nakup avtomobila?

P.R.
29. 03. 2023 08.00
0

Pomlad je tu, z njo pa čas za potepe in izlete. Za vse tiste, ki nimate lastnega avta in bi ga potrebovali, si ga lahko izposodite pri podjetju Agio.

Pomlad je tu, prijetno vreme pa kar vabi na enodnevne potepe ali vikend izlete v naravo in bližnje prestolnice. In če je nekdaj avto veljal kot nekaj samoumevnega in statusni simbol, ki ni manjkal pri nobenem gospodinjstvu, dandanes temu ni več tako. Še posebej, če živiš v prestolnici, kjer imaš vse na dosegu javnega prevoza. Za prebivalce mesta je lastni avtomobil prej strošek in breme kot prednost. Namreč, transport po mestu je veliko bolj praktičen in hiter, če uporabljaš mestno kolo, javni avtobus ali vlak, da problema s pomanjkanjem parkirnih mest, dragimi parkirišči in stroški vzdrževanja avta sploh ne omenjamo. Ravno zaradi tega se vedno več prebivalcev mest odloča za najem vozila, ki ni samo ugodnejši, temveč tudi bolj praktičen in okolju prijazen.

Najem vozila
Najem vozilaFOTO: Arhiv naročnika

Problem pa nastane, ko se prebivalci mest, ki ne lastijo svojega avta, želijo odpraviti na deželo, za katero so javne prometne povezave precej zamudne. Osebni avto je tako še vedno najhitrejši in najbolj udoben način potovanja. In ravno zaradi tega je izposoja avta je za prebivalce mest ena najboljših možnosti. Poleg tega, da se izogneš vsem stroškom, ki jih prinaša lastništvo, si z izposojo lahko veliko bolj fleksibilna, vedno voziš najnovejši avto in ti ni treba skrbeti za njegovo vzdrževanje. Po nakupih se tako v vsakem primeru odpraviš s "trolo" ali kolesom, če pa veš, da boš kupila več stvari, pa enostavno in v nekaj korakih preko spleta rezerviraš avto, ki ustreza tvojim zahtevam. Tako lahko izbereš točno določen model ali znamko vozila, na primer karavana za nakupe v trgovini s pohištvom, enoprostorca za izlet z družino ali majhen avto, ki ga potrebuješ le za prevoz do letališča. V tem primeru lahko izbereš tudi možnost, kjer avto prevzameš v prestolnici, vrneš pa ga na letališču na Brniku.

Podjetje za izposojo avtomobilov Agio se lahko pohvali s široko ponudbo osebnih in kombiniranih avtomobilov, pri tem pa se trudijo, da je ponudba čim bolj prilagojena tvojim željam. Vsa vozila v njihovi ponudbi so redno servisirana in stara največ eno leto. Ob izposoji je avto polno zavarovan, v primeru težav na cesti pa ti nudijo zanesljivo podporo, 24-urno asistenco na poti in možnost nadomestnega avta. Najboljše pri tem pa je, da za izposojo potrebuješ le dopolnjenih 21 let, dve leti vozniških izkušenj in kreditno kartico. V primeru izposoje, daljše od enega dne, vam izbrani avto tudi dostavijo na izbrani naslov v radiju 20 km od poslovalnice.  

Najem kombija
Najem kombijaFOTO: Arhiv naročnika

Če te mika, da bi za svoje prijateljice organizirala vikend izlet na hrvaško obalo ali nakupovanje v Italiji, je najem kombija v Ljubljani odlična ideja. Pri Agiu imaš možnost izposoje vozila za več oseb, s katerim lahko potuješ tudi v tujino. Po vsem tem se poraja še kako smiselno vprašanje, zakaj bi si delala preglavice in kupovala avto za tistih nekaj dni v letu, ko ga potrebuješ? Z izposojenim vozilom potuješ veliko ugodneje, brez doplačil in skritih stroškov.

Naročnik oglasa je Dominatus d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395