Zadovoljna.si
izpolnjevanje vloge

Novice

Ste vedeli, da lahko tako zaslužite?

M.M.
11. 12. 2020 07.56
0

Kolikokrat ste se že spraševali, kako lahko izrazite svoje mnenje, in sicer da bo slišano in upoštevano? Kako bi lahko vplivali na prihodnost, za katero si želite, da bi bila boljša in lepša? Obstaja način, da izrazite lastna prepričanja in s tem aktivno sodelujete pri spremembah.

Se vam zdi pomembno, da poveste, kako ste zadovoljni ali nezadovoljni z delom vlade? Kako kot državljan ali državljanka ocenjujete ukrepe, ki jih je sprejela vlada? Ali podpirate ali ne trenutno izvedbo šolanja? 

Morda bi radi izrazili mnenje o uporabi izdelkov in storitev ter želite, da bo vaše mnenje posredovano podjetjem, ki izdelke oblikujejo. Ali pa, katero radijsko postajo radi poslušate, katere ne in zakaj ne?

Vaš glas je lahko slišan

Če boste sodelovali pri raziskavah, bodo vaša mnenja in mnenja drugih sodelujočih upoštevana in posredovana glavnim odločevalcem na pomembnih področjih. 

Enostavno in hitro

Spletne raziskave Mediane so pripravljene tako, da so uporabniku prijazne, saj jih lahko rešite kadarkoli in kjerkoli. Do njih lahko dostopate s svojim računalnikom, tablico ali mobilnim telefonom. 

Sodelovanje v spletnem panelu je enostavno, ob tem pa boste tudi nagrajeni. Če vas skrbi, kaj bi se v tem primeru zgodilo z vašimi osebnimi podatki, naj vas takoj pomirimo, saj Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana zagotavlja, da bodo vaši podatki strogo varovani in da jih ne bodo razkrivali. 

Kaj je spletni panel?

Spletni panel je skupina registriranih uporabnikov, ki sodelujejo v trženjskih raziskavah. Podatki in rezultati, zbrani s pomočjo tovrstnih raziskav v Medianinem spletnem panelu, se uporabljajo izključno v raziskovalne namene. 

Spletne raziskave Mediane lahko rešujete kjerkoli in kadarkoli.
Spletne raziskave Mediane lahko rešujete kjerkoli in kadarkoli. FOTO: Dreamstime

Za kakšne teme gre?

Mediana izvaja raziskave, ki zajemajo zelo široko področje. V obdobju enega leta vas lahko povabijo k več različnim raziskavam, ki segajo na vsa področja – od hitrega potrošniškega blaga do storitev, ocenjevanja oglaševalskih akcij ter testiranja novih izdelkov.

Kaj pa, če v kakšni raziskavi ne želite sodelovati? Odločitev je izključno vaša, pravijo v Mediani, kjer si sicer želijo, da bi bilo sodelovanje redno. 

Koliko časa boste porabili za izpolnjevanje vprašalnika? Čas se razlikuje od raziskave do raziskave, Mediana pa vas bo pred začetkom izpolnjevanja obvestila o predvideni dolžini vprašalnika. 

Kako pogosto boste povabljeni k sodelovanju? To je odvisno od količine raziskav, ki se v določenem trenutku izvajajo. Mediana vas bo k raziskavi povabila vedno, ko boste ustrezali slučajnemu izbranemu vzorcu.

Mediana vas bo k raziskavi povabila vedno, ko boste ustrezali slučajnemu izbranemu vzorcu.
Mediana vas bo k raziskavi povabila vedno, ko boste ustrezali slučajnemu izbranemu vzorcu.FOTO: Arhiv ponudnika

Ob tem lahko tudi zaslužite

V Mediani se zavedajo, da je "koronakriza" marsikoga pahnila v finančno stisko ter da je vsak evro, ki bi ga lahko dodatno zaslužili, pomemben. Na njihovi spletni strani si lahko svoj prihodek še povečate – z reševanjem anket! Sodelovanje je namreč nagrajeno s točkami, ki jih lahko pretvorite v finančno nagrado. 

Lahko pa se odločite tudi, da boste zaslužek, ki ga prejmete z reševanjem anket, podarili v dobrodelne namene. Odločitev je vaša. 

Spletni panel Mediana

Spletni panel Mediana deluje že več kot 10 let ima že več kot 25.000 članov, ki so izpolnili že več kot 300.000 anket. Pridružite se jim, sodelujte v spletnih raziskavah Mediane, povejte svoje mnenje, vplivajte na prihodnost in bodite nagrajeni.

V vsaki raziskavi vam zagotavljajo tajnost in jamčijo, da delujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375