Zadovoljna.si
Jan Plestenjak

Novice

Jan iskreno: Boli me, da si nisem ustvaril družine

Zadovoljna.si
15. 09. 2023 21.52
6

Jan Plestenjak je pred kratkim gostoval v Aidea podkastu, ki ga vodi Klemen Selakovič, tam pa sta iskreno spregovorila o njegovi glasbeni karieri, ambicijah, načinu razmišljanja in že osvojenih uspehih. Beseda je tekla tudi o ljubezni in družini, ki si jo Jan nadvse želi.

Jan Plestenjak je v Aidea podkastu priznal, da je njegov kompleks to, da si v svojih 50 letih življenja še vedno ni ustvaril družine, ki pa si jo nadvse želi. Mnogi ga sprašujejo, zakaj v vseh teh letih do tega še vedno ni prišlo, ta pa jim odgovarja, da se zaveda, da to ni projekt, ampak nekaj kar se preprosto zgodi, ko pride pravi čas za to.

"Ampak saj veš, to ne more biti projekt, to ni posel," je povedal in dodal, da mu je žal, saj vidi veliko družin in partnerskih zvez, ki pa se obnašajo kot firme. 

"Pa ne govorim o denarju in materializmu, ampak o odnosu, kako si splanirajo vse stvari ... Recimo, jaz ne maram besede kompromis, ampak vedno poslušam, da morajo v vezi biti kompromisi," je povedal in obrazložil, da se s tem mišljenjem večine ne strinja, saj je prepričan, da če ti nekoga ljubiš, tako ali tako narediš vse, da bo tej osebi lepo, ker te potem izpopolni ta sreča. 

Jan iskreno: Ana ima vse to in zato sem jo tudi izbral
Preberi še
Jan iskreno: Ana ima vse to in zato sem jo tudi izbral
Jan Plestenjak
Jan PlestenjakFOTO: Erazen Gliha
Po govoricah o poroki Jan razkril, da je spet samski
Preberi še
Po govoricah o poroki Jan razkril, da je spet samski

Kompromisi za Jana torej niso ljubezen. Toda, če kompromisi niso ljubezen, kaj je? "Kaj je ljubezen? To se sprašujem že v štiristotih pesmih, verjetno (smeh)," je v smehu odgovoril Jan, nato pa dodal, da si v resnici niti ne želi vedeti, saj bi se s tem izgubil ta pravi čar ljubezni. 

Kljub temu, da Jan ne skriva, da je se je na ljubezenskem področju vedno veliko dogajalo, pa priznava, da resne punce nikoli v življenju ni prevaral. "Pa ne zaradi nje, zaradi sebe. Ker bi s tem sebi podrl to neko svetost, čistost," je še obrazložil.

Jan opozarja tudi na pretirano razmetavanje z besedami, ki je danes precej pogosto, sam pa priznava, da tega nikoli ni počel. Njegove besede naklonjenosti so bile vedno iskrene in so prihajale iz srca. 

Slavni pevec zase pravi tudi, da v ljubezni vedno da vse od sebe, prav tako kot v glasbi in na drugih področjih življenja, priznava pa, da ima eno pomanjkljivost, ki jo še vedno nosi s seboj. Gre za to, da vedno pričakuje preveč, toda zdi se mu, da se bo tudi to morda z leti spremenilo. Celotnemu pogovoru lahko prisluhnete TUKAJ

Kaj pa mislite vi? Bo Jan končno znižal svoja pričakovanja in si ustvaril družino?

Najbolj brano 2022: Jan Plestenjak prvič pokazal svoje dekle
Preberi še
Najbolj brano 2022: Jan Plestenjak prvič pokazal svoje dekle
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sanjski moški dahnil usodni da, to je njegova izbranka
Preberi še
Sanjski moški dahnil usodni da, to je njegova izbranka
To je dekle, ki jo sedaj ljubi sanjski Blaž
Preberi še
To je dekle, ki jo sedaj ljubi sanjski Blaž

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375