Zadovoljna.si
Nina Radi in Jan Klobasa v novem videpostu Urbana Vidmarja

Novice

Je Ambrož pozabljen? Nina Radi ujeta v objemu Jana Klobase

Zadovoljna.si
23. 02. 2022 08.23
2

Nina Radi in Jan Klobasa sta svojo vlogo v novem videospotu primorskega glasbenika Urbana Vidmarja odigrala odlično. So za to krive le izkušnje pred kamero ali je med njima res preskočila iskrica?

Urban Vidmar se predstavlja z novim singlom, ki nosi naslovi Ne me pozabit, za katerega je primorski glasbenik posnel tudi videospot, glavni vlogi v njem pa prepustil zvezdnikoma resničnostnih šovov, Janu Klobasi in Nini Radi. Pevec je z novo skladbo razkril svojo nežno plat, sporočilo pesmi pa sovpada z občutki, ki jih ob razhodu z ljubljeno osebo doživimo vsi. 

Je Ambrož Nino zamenjal za sanjsko Kajo?
Preberi še
Je Ambrož Nino zamenjal za sanjsko Kajo?
Nina Radi in Jan Klobasa v novem videpostu Urbana Vidmarja
Nina Radi in Jan Klobasa v novem videpostu Urbana VidmarjaFOTO: Arhiv izvajalca

"Sam sem mnenja, da osebe, ki si jo resnično ljubil, ne pozabiš nikoli. Vedno je del tvojega življenja. Na začetku je ob misli nanjo res prisotna bolečina, ki pa se sčasoma spremeni v lepe spomine. In prav je tako. Če si si z nekom delil toliko čustev in delčkov sebe, moraš tej osebi želeti vse dobro na življenjski poti ne glede na to, s kom bo svojo srečo delila," pravi Urban.

Nina in Ambrož presenetila z veselo novico
Preberi še
Nina in Ambrož presenetila z veselo novico
Urban Vidmar
Urban VidmarFOTO: Arhiv izvajalca

V novem videospotu, ki je nastal pod taktirko Luke Zailaca, sta se Nina in Jan več kot očitno sprostila in prepustila drug drugemu. Med njima res ni manjkalo kemije in zapeljivih pogledov. "Vsi skupaj smo se hitro ujeli in ugotovili, kaj si želimo, energije so se povezale in nastal je izdelek, na katerega sem zelo ponosen," še doda Urban. 

To je sicer Urbanova deveta pesem, do katere pa čuti prav posebno vez, saj je, kot pravi, nekaj drugačnega in zelo čustvenega.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493