Zadovoljna.si
Camille Vasquez in Johnny Depp nista skrivala medsebojne naklonjenosti.

Novice

Johnny Depp in njegova odvetnica znova ujeta skupaj

N. Č.
22. 07. 2022 05.00
0

Johnnyja Deppa so po agoniji na sodišču, kjer ga je tožila Amber Heard, že večkrat opazili v družbi odvetnice Camille Vasquez, pred dnevi pa sta se spet pojavila skupaj, in sicer v Pragi na Češkem. Depp je trenutno tam namreč na evropski turneji s kitaristom Jeffom Beckom. Oboževalci so bili navdušeni, ko so zagledali sanjsko ekipo s sojenja proti Amber Heard znova združeno!

Oboževalci Johnnyja Deppa so bili presrečni, ko so pred nekaj dnevi videli igralca, kako se je znova srečal s svojo odvetnico Camille Vasquez na enem izmed koncertov kitarista Jeffa Becka. Johnnyjeva senzacionalna zmaga v primeru obrekovanja proti nekdanji ženi Amber Heard še vedno odmeva in ne bo kaj kmalu pozabljena.

Johnny Depp in Jeff Beck
Johnny Depp in Jeff BeckFOTO: Profimedia

Na koncertu sta bila poleg  Camille Vasquez še dva člana Johnnyjeve pravne ekipe, in sicer Jessica Meyers in Samuel Moniz. Na koncertu je bil tudi Camillin partner, Edward Owen, ki ga je simpatična odvetnica z veseljem predstavila svoji slavni stranki. Na kratkem posnetku enega izmed oboževalcev se Depp rokuje z Owenom, nato pa ga celo objame. 

Johnny Depp in Camille Vasquez sta že med sojenjem zanikala vse govorice o tem, da naj bi se tudi romantično zapletla, ter trdita, da je njuno prijateljstvo že dolgoletno in je preprosto resnično in neomajno.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V kolikor ste zamudili najbolj odmevno zvezdniško sojenje zadnjih nekaj let, si ga lahko ogledate v kratkem dokumentarnem filmu Johnny vs. Amber na VOYO! Dokumentarec predstavlja razvpiti zakon Johnnyja Deppa in Amber Heard. Izpostavljeni so najbolj vznemirljivi trenutki njune zveze in sojenja, kjer so padale številne obtožbe o nasilju. 

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Johnny proti Amber
Johnny proti AmberFOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375