Zadovoljna.si
Johnny Depp

Novice

Znani igralec požel stoječe ovacije

N. Č.
18. 05. 2023 05.00
0

Igralec Johnny Depp se je v torek pojavil na otvoritvenem večeru filmskega festivala v Cannesu, pozdravilo ga je na tisoče oboževalcev, prejel pa je celo sedemminutno stoječo ovacijo za njegovo upodobitev kralja Ludvika XV. v filmu Jeanne du Barry.

Torkova udeležba Johnnyja Deppa na filmskem festivalu v Cannesu velja za njegov prvi javni nastop po njegovi dolgotrajni in umazani pravni bitki z bivšo ženo Amber Heard leta 2022. Johnny je na koncu le slavil zmago, dokumentarni film o najbolj odmevnem sojenju preteklega leta pa si lahko ogledate TUKAJ!

Mediji poročajo, da je igralec skušal zadržati solze, medtem ko je z balkona mahal občinstvu, ko so mu ploskali za njegovo upodobitev kralja Ludvika XV. v filmu Jeanne du Barry, ki se je premierno predvajal na filmskem festivalu v Cannesu ta teden.

V Cannesu ga je pozdravilo na tisoče oboževalcev in podpornikov, ki so mahali s plakati in transparenti, priljubljeni igralec pa si je seveda vzel nekaj minut časa tudi za njih, preden je stopil na znamenito rdečo preprogo omenjenega festivala.

Umazano perilo Johnnyja Deppa in Amber Heard vsem na ogled
Preberi še
Umazano perilo Johnnyja Deppa in Amber Heard vsem na ogled
Johnny Depp na filmskem festivalu v Cannesu.
Johnny Depp na filmskem festivalu v Cannesu.FOTO: Profimedia

Johnnyjevo prisotnost na filmskem festivalu je pokomentiral tudi sam direktor filmskega festivala v Cannesu Thierry Fremaux, ki je povedal: "Ne vem, kakšno podobo ima Johnny Depp v ZDA. Po resnici povedano, v življenju imam samo eno pravilo, to je svoboda mišljenja in svoboda govora ter delovanja v zakonskih okvirih. Če bi Johnnyju Deppu prepovedali igrati ali filma ne bi želeli prikazati, se sedaj ne bi pogovarjali o njem. Pogledali smo Maïwennin film, ki bi lahko bil del tekmovalnega programa. S tem bi ona postala osma režiserka."

"Ta kontroverznost je znova prišla na dan, ko je bila napovedana premiera v Cannesu, ker so vsi vedeli, da je Johnny v Franciji posnel film. Ne vem, zakaj ga je izbrala, a to je vprašanje zanjo. Kar se tiče drugega, pa sem zadnja oseba, ki lahko o tem razpravlja. Če obstaja kdo na tem svetu, ki ga medijsko odmevno sojenje ni zanimalo, sem to jaz. Ne vem, kaj se je dogajalo. Kot igralca imam Johnnyja rad," je še dodal.

Amber Heard in Johnny Depp
Amber Heard in Johnny DeppFOTO: Profimedia

Na VOYO si lahko sicer poleg dokumentarca o odmevnem sojenju ogledate tudi dve drugi Johnnyjevi uspešnici, za kateri ste zagotovo že slišali. Prva je drama z naslovom Zapiti dnevnik (The Rum Diary), v filmu pa igra tudi njegova bivša žena Amber Heard. Amber in Johnny sta se pravzaprav spoznala ravno med snemanjem omenjenega filma, toda njuna ljubezenska zgodba se je razvila šele nekaj let pozneje.

Na VOYO si lahko ogledate še uspešnico Minamata, v kateri se omenjeni ameriški zvezdnik prelevi v znamenitega fotografa, njegovo ženo Alieen pa zaigra briljantna Minami.

Kdo je nova ženska v življenju Johnnyja Deppa?
Preberi še
Kdo je nova ženska v življenju Johnnyja Deppa?
Ameriški zvezdnik se je prelevil v znamenitega fotografa
Preberi še
Ameriški zvezdnik se je prelevil v znamenitega fotografa

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357