Zadovoljna.si
Jurij Zrnec

Novice

Jurij Zrnec iskreno spregovoril o okužbi s covidom-19

Zadovoljna.si
22. 10. 2020 13.12
0

Priljubljeni slovenski igralec Jurij Zrnec, ki se je v preteklih letih soočil s številnimi zdravstvenimi težavami, je sedaj spregovoril tudi o svoji izkušnji s covidom-19. "Ko sem izvedel za okužbo, je bila zame to prava mora, groza," je za UKC Ljubljana priznal igralec in dodal, da na srečo ni imel hujših simptomov.

42-letni Jurij Zrnec je eden izmed mnogih, ki so preboleli covid-19, in eden izmed tistih srečnežev, ki so to naredili brez hujših zapletov. Priljubljeni igralec namreč zaradi zdravstvenih težav, s katerimi se je spopadal v preteklosti, spada v rizično skupino. 

Za UKC Ljubljana je spregovoril o svoji izkušnji in dejal: "Bolezen je k sreči potekala presenetljivo v redu: brez visoke vročine, brez kakšnih hudih znakov, če odmislim izgubo vonja. Težje se je bilo vrniti na delo, v gledališče, kjer je lahko precej naporno, saj zahteva 100-odstotnega človeka. Tam sem čutil, morda še zmeraj, precej upada v svoji kondiciji in nekakšen strah. Trenutno sem bolje, počasi se vračam v prejšnje stanje."

Ko je izvedel za okužbo, je bila to zanj prava mora, saj ga je skrbelo, koga vse je okužil naprej in morda celo življenjsko ogrozil. Njegov prijatelj pa je bil zaradi tega celo primoran odpovedati poroko. A k sreči ni nihče zbolel, Jurij pa se pošali, da je prijatelju dal možnost, da ponovno razmisli o poroki. 

"Čas sem preživljal v izpopolnjevanju svojih kuharskih veščin in ob neštetih pogovorih in klicih. Ampak ni bilo tako težko, ker sem bil, kar se tiče počutja, v redu," pravi Jurij, ki je že nekaj let srečen v zvezi z Aleksandro Ilijevski. "Je bilo pa kot božični večer, ko sem lahko nesel smeti ven v divjino pred blok (smeh)."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375