Moskisvet.com
Tokrat so z reklamo resnično zgrešili.

Novice

Tu pa nekaj že ni v redu!

N.J.
04. 07. 2012 18.36
23

Da je tu pa tam potreben kakšen popravek, ni nič takšnega, se pa marsikdo ne strinja z obdelovanjem fotografij že tako vitkih fotomodelov. Priznana modna hiša je tako s pretirano obdelavo manekenke razjezila številne oboževalce. Poglejte si oglas!

Tokrat so z reklamo resnično zgrešili.
Tokrat so z reklamo resnično zgrešili. FOTO: Facebook
Podjetje Victoria's Secret je znano po tem, da za promocijo svojih izdelkov uporablja izjemno vitka dekleta. Tokrat pa so šli pri podjetju predaleč. Na novi reklami za kopalke je manekenka videti namreč prav nenavadno shirana. Pravzaprav njene noge sploh niso več podobne nogam.

Reklamne fotografije, ki jih je podjetje objavilo na svoji Facebook strani, je sprožilo močne kritike med oboževalci. Več kot 2000 komentarjev je modno hišo obtožilo obdelovanja fotografije s Photoshopom, kritizirali pa so predvsem to, da manekenkine noge niso več prav nič ženske in seksi. Emma Sundborg iz Švedske je napisala: ''Sram te bodi, Victoria's Secret! Tvoji modeli so že tako vse prej kot lepi (bolni) in še vedno se ti zdi, da je treba njihove fotografije obdelovati v ogabne! Daj no, manj je več!'' Nicole Winifred iz Avstralije pa je dodala, da se ji zdi zanimivo, da se na manjših fotografijah manekenkina stegna stikajo, medtem ko je na osrednji fotografiji očitno, da je notranji del stegen popolnoma izrezan.

Victorijini angelčki so že tako znani po svojih (pre)vitkih telesih.
Victorijini angelčki so že tako znani po svojih (pre)vitkih telesih. FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382