Zadovoljna.si
Obutev za poroko

Novice

/ Oglas

Kaj obuti za na poroko?

P.R.
30. 05. 2022 05.00
0

Poroka je eden tistih dogodkov, ko je pomembno, da smo oblečeni in obuti ele-gantno, hkrati pa želimo, da nam je udobno.

To je tudi priložnost, ko ustvarjamo nepozabne spomine in dva zaljubljenca pospremimo v novo življenje. Gotovo je največ porok v toplejših mesecih, zato se gostje največkrat odločimo za odprto obutev. V kolekcijah obutve na mass.si boste našli zares veliko izbiro sandalov, salonarjev in natikačev, ki so primerni tudi za slovesne dogodke. So udobni in lepi ter pika na i ’stajlingu’, ki smo si ga izbrali za ta pomemben dan. Navdih, kaj obuti za na poroko, smo poiskali tudi pri modnih vplivnicah. 

Obutev za poroko
Obutev za porokoFOTO: Arhiv naročnika

Sandali s kvadratno peto

Sandali s kvadratno peto so udobna in predvsem zelo priljubljena izbira elegantne obutve za priložnosti, kot je poroka. Letos jih najdemo v vseh barvah, od zelene, roza do bele. Pri modnih kombinacijah z njimi se lahko poigravamo s kontrasti in strukturami, prav tako pa so primerni za ’šik monokromatske stajlinge’.

Obutev za poroko
Obutev za porokoFOTO: Arhiv naročnika

Polsandali, hit te sezone

So popolna obutev za polformalne in formalne priložnosti. Veljajo za hibrid med sandali in polsandali ter tudi nevestam priporočamo, da jih ne spregledajo pri izbiri obutve za poročni dan. Veliko polsandal, ki jih najdemo na mass.si, je tudi v beli in nevtralnih barvah. Gostje pa si, v nasprotju z nevestami, lahko privoščimo kakšne drznejše kombinacije, kot je na primer rdeča obleka s črnimi polsandali.

Obutev za poroko
Obutev za porokoFOTO: Arhiv naročnika

Ne spreglejte tega vzorca

Bottega vzorec je letos povsod in natikači s petko so elegantna ter sofisticirana izbira za k ’outiftu’ za na poroko. Naš ’outfit’ je v njih nekaj posebnega, še posebej, če jih kombiniramo s krili z razporkom, ki so letos znova trendovska Za dvojni učinek predlagamo dvojno bottega pletenico v ’baby blue’ barvi. Naravnost idealna kombinacija z oblačili v zemeljskih tonih.

Obutev za poroko
Obutev za porokoFOTO: Arhiv naročnika

Trendi barve obutve

Letos je v kolekcijah obutve za vse priložnosti poudarek predvsem na barvi, zato se pri izbiri čevljev za poroko ne zadržujmo. Rumena, ’baby pink’, ’baby blue’ in konjak so barve, s katerimi je ’stiliranje’ prava zabava. Še tako preprost ’outfit’ naredijo eleganten, a hkrati dovolj igriv, da nismo videti dolgočasno. Za bleščeč učinek lahko izberemo šik zlate natikače s petko.

Obutev za poroko
Obutev za porokoFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Mass d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387