Zadovoljna.si
Reka ljubezni

Novice

Kaj prinaša nova sezona Reke ljubezni?

M. A.
07. 06. 2018 11.31
1

Napetost na Krki vse bolj narašča, vrhunec pa bo Reka ljubezni doživela v sredo, 20. junija, ko bo ob 20.00 na sporedu zadnji del druge sezone. A ne skrbite, Reka ljubezni se jeseni vrača!

Druga sezona Reke ljubezni je bila prežeta z družinskimi in poslovnimi skrivnostmi, že znanim obrazom pa so se pridružili tudi novi liki. A sezone še ni konec in do takrat bomo priča še številnim nepričakovanim preobratom, ki bodo junakom serije spanec kratili tudi jeseni v tretji sezoni. Ekipa že pridno snema prve kadre tretje sezone, v kateri si lahko ponovno obetamo nove obraze, seveda pa tudi nove ljubezenske vezi in nova presenečenja na poslovnih področjih.

Ireno in Roka čakajo novi zapleti.
Ireno in Roka čakajo novi zapleti.FOTO: POP TV

Leto dni mineva, odkar sta Lara Komar in Tadej Pišek odigrala prve prizore kot Irena in Rok. 'Pred enim letom sem spoznala Ireno in se začela sprehajati po Krki in začela Tadeja imenovati Rok. Na začetku je bilo vse novo in vznemirljivo. Sedaj po enem letu, ko se igralci, liki, tehnična ekipa in vsi, ki pri tem sodelujemo, že držimo za roke, je vse postalo skoraj domače, čeprav lahko rečem, da je zame vse še vedno vznemirljivo,' še pred začetkom nove sezone pove Lara Komar. Tadej Pišek se je na Roka že dodobra navadil. 'Če sva se z likom Roka v prvi sezoni še nekako spoznavala, je v drugi že dobro zasidran v meni. Vseeno pa me kakšne njegove reakcije in mišljenje še vedno presenečajo, tako da dinamika med nama ostaja zanimiva. V drugi sezoni se je Rok posvetil zakonskemu življenju, kar je zanj ogromna sprememba. A kljub temu da se včasih ne znajde najbolje, njegova ljubezen do Irene ostaja brezpogojna,' ob tem dodaja odlični Tadej Pišek.

Reka ljubezni bo jeseni torej spet razburkana, neučakanci pa si lahko vse epizode prve in druge sezone ogledate v spletni videoteki VOYO.

Reka ljubezni
Reka ljubezniFOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395