Zadovoljna.si
Modna ženska-1

Novice

Takšnega bi si želela vsaka ženska

Ma.K.
27. 05. 2021 07.48
0

Pametni mobilni telefon je predmet, brez katerega zagotovo ne zapustimo domovanja. Spremlja nas na poti v šolo, službo, po opravkih, na druženja s prijatelji, s seboj ga vzamemo celo, ko nesemo smeti ali sprehajamo psa. V zelo grobem kontekstu smo tej napravi torej celo bolj zveste kot ljudem, zato ne čudi, da mora naš 'pametni izbranec' zadostiti nekaj osnovnim, a zelo pomembnim kriterijem.

Pametni mobilni telefon nas spremlja praktično na vsakem koraku. Z nami je doma, v šoli, službi, na sprehodu, med tekom in ob druženju s prijatelji. Prav zato je pomembno, da zmore zadostiti našim pričakovanjem in potrebam, obenem pa mora biti njegova cena prijazna do naših žepov. Ambiciozne mlade dame imamo namreč kup stroškov in precej omejen proračun, zato si želimo najboljše za sprejemljivo ceno. V prvi vrsti je pomembno, da ima telefon zmogljivo baterijo. Prenesti in preživeti mora naše stalno preverjanje vseh aktualnih družbenih omrežij, klepetanje s prijateljicami, delanje selfiejev, spletno nakupovanje in brskanje po spletu. Ni je hujše nočne more, kot če se sredi dneva na zaslonu pojavi obvestilo, da je naša baterija skoraj prazna, me pa imamo še kup opravkov in nobene možnosti za polnjenje. 

Pametni telefon mora zadostiti našim pričakovanjem in potrebam ter biti obenem prijazen do našega žepa.
Pametni telefon mora zadostiti našim pričakovanjem in potrebam ter biti obenem prijazen do našega žepa.FOTO: Arhiv naročnika

Poleg tega mora imeti idealen pametni telefon tudi velik in svetel zaslon ter odlično kamero za tisoč in eno fotografijo ter nešteto videov, ki so shramba spominov naše generacije. Večina proizvajalcev pametnih naprav bo ob tem zastrigla z ušesi, češ da je nemogoče kombinirati zmogljivost, funkcionalnost ter dolgo življenjsko dobo baterije. A Samsung je te zahteve sprejel kot izziv, rezultat pa je Galaxy A72, pametni telefon, ki zmore izpolniti vsa pričakovanja sodobnih mladih žensk. Brezkončni in izjemno svetel super AMOLED zaslon omogoča jasno sliko, tudi ob močnejši dnevni svetlobi. Zaščita za udobje oči znižuje modro svetlobo, s funkcijo Resnično tekoče pa je pogled tekoč, ne glede na to, ali brskamo po spletu ali družbenih omrežjih. Čeprav telefon po diagonali meri zavidljivih 17 centimetrov, ga brez težav držimo v roki ali spravimo celo v žep – ima namreč zelo tanke in zaobljene robove ter udobne linije. 

Samsung Galaxy A72 ima kar štiri kamere
Samsung Galaxy A72 ima kar štiri kamere FOTO: Arhiv naročnika

Ostra slika in čisti zvok

Milenijke in predstavnice Generacije Z smo vizualna bitja. Živimo v sožitju s sliko in videoposnetki, zato je samoumevno, da si želimo telefon z izjemno zmogljivo kamero. Galaxy A72 je opremljen s kar štirimi zadnjimi in eno sprednjo kamero, kar mladostno uporabniško izkušnjo dviguje na povsem novo raven. Osrednja zvezda je prav gotovo 64MP glavna kamera z optično stabilizacijo slike, ki poskrbi, da posnetki kljub gibanju ostanejo tekoči, fotografije pa ostre – tudi ob slabši svetlobi. To pomeni, da večerni in nočni žuri ne bodo več ostali v megli. Zanemariti ne gre niti funkcionalnosti 12 MP ultraširokokotne ter 8MP približane 'telephoto' kamere, ki skrbita, da so posnetki barvno usklajeni in privlačni, ob dodatni ponudbi različnih načinov fotografiranja pa tudi že skorajda profesionalni. A vse to ne pomeni nič, če standardom ne zadosti še sprednja kamera. Ta je namreč za mlajšo populacijo ključnega pomena. Kako pa naj preživimo brez ultra dobrih 'selfiejev'?! Na tem mestu se še enkrat več izkaže, da je Galaxy A72 narejen z mislijo na mlade, saj ga odlikuje 32MP kamera, ki dela lepe, ostre sebke, s katerimi bomo zagotovo blestele na TikToku, Instagramu in Snapchatu. 

Kjer je slika, pričakujemo tudi zvok in če je ta ustrezne kakovosti, je zadoščeno že skorajda vsem kriterijem idealnega pametnega telefona sodobne mlade ženske. Glasba močno vpliva na naše počutje, zato si želimo na telefonu imeti najljubše komade za vse priložnosti. To zna biti poleg gore fotografij in videoposnetkov glede na količino spomina telefona kar precejšen izziv, a če obstaja možnost razširitve z microSD kartico, je težava hitro rešljiva, nam pa se ni treba odpovedati ne posnetkom ne glasbi. Zadnji, a nikakor ne zanemarljiv pogoj za popoln ženski telefon, je prav gotovo ustrezna zaščita. Tudi na tem področju Galaxy A72 prekaša številne tekmece, saj se lahko pohvali s certifikatom IP67 za odpornost proti vodi in prahu. To pomeni, da se ne bomo več sekirale, če se v torbici po njem polije voda ali ponesreči pride v stik z vrečko najljubših prigrizkov. Ob tem je serijsko v programsko ter strojno opremo telefona vgrajen Samsung Knox sistem, ki z zaščito na več ravneh varuje tudi najobčutljivejše podatke pred zlonamernimi in škodljivimi grožnjami. 

Glede na vse našteto, ne čudi, da so telefoni Samsung Galaxy serije A zvesti spremljevalci mnogih deklet in žena po vsem svetu. So namreč odlična izbira tako za mlade, ki se s pametnimi telefoni srečujejo prvič, kot tudi za njihove starejše sestre, ki so pomemben del skupnosti družbenih omrežij ter navsezadnje tudi njihove mame, ki želijo ostati v stiku z mladostnimi trendi in jim ni vseeno, kakšne fotografije ter posnetke bodo naredile za spomin. Pametni telefoni Samsung so popolna izbira za vse, ki si želijo najboljšo kakovost za zmerno ceno. Za vse, ki so pripravljeni na uresničitev svojih sanj, vse, ki živijo za ta trenutek in želijo v njem kar najbolj uživati.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375